Uusia tuulia

Parveen on tullut taas muutoksia. P-poikueen poikaset ovat kasvaneet ja oppineet syömään itse. Toinen poikasista muutti viikonloppuna uuteen kotiinsa. Toinen muuttaa kuunvaihteessa. Poikaset ovat kasvaneet niin kauniiksi ja hienoiksi linnuiksi. Olen niin ylpeä Punkista ja kuinka se onnistui lisääntymään. En koskaan uskonut sen tajuavan tarpeeksi hyvin. Poikasista puheenollen, Yharnamilla ja Lucatielillä on pesässään kaksi poikasta. Juuri kuoriutuneita, joten niiden selviytymisestä ei ole takeita. Niiden ensimmäinen kuoriutunut poikanen löytyi kuolleena, joten en pidä toivoa liian korkealla näiden kahden suhteen. Emot ovat kuitenkin ensikertalaisia. Yharnam on vähän vanhempi jo ensikertalaiseksi isäksi, mutta näyttää silti ymmärtäneen tehtävän ja poikaset saavat ruokaa kummaltakin vanhemmalta.

TeraNymphicus's Paranormal
TeraNymphicus's Poltergeist

Parveen on tulossa muitakin muutoksia. Luovun viiriäisistä, koska niistä on tähän mennessä seurannut vain harmia. Ne ovat ihania lintuja, mutta eivät sovi meidän parveen. Olen usean menettänyt lyhyen ajan sisään erilaisista syistä ja menetykset sattuvat kovasti. Haluan linnuilleni vain parasta ja mielestäni joku muu pystyy tarjoamaan parempaa näille kun mitä itse nyt pystyn. Viiriäisille on koti jo tiedossa ja ne muuttavat ensiviikon alussa. Viiriäiset myös estävät meitä osallistumasta mihinkään tapahtumiin, joten parempi näin, että ne pääsevät muualle asustelemaan.

Viikonloppuna meille myös muutti uusi asukas. Tämä on pitkäaikainen toiveeni harmaapapukaija. Lintu tuli kodinvaihtajana tänne meille Lahdesta. Se on neljävuotias koiras. Tutustumme vasta toisiimme, niin en pysty suuremmin sanomaan vielä linnun luonteesta mitään, mutta todella rohkea ja utelias tyyppi. Sanoo aamuisin ”huomenta” ja siihen on aivan ihana herätä. 

 

Comments(0)

Leave a Comment