Poikanen meiltä?

Teranymphicus@hotmail.com
Tampere
Numero vain kasvattien omistajille

Poikastiedustelut vain ja ainoastaan sähköpostiin. Muihin asioihin voin vastata myös instagrammin kautta. 

Olen Kaijuleiden virallisesti sertifioitu kasvattaja vuodesta 2016. Olen siis sitoutunut Kaijuleiden eettisen kasvatuksen sääntöihin. Olen kasvattanut lintuja vuodesta 2012 ja lintujeni hyvinvointi on oma prioriteettini. Kasvattajan määritelmän voi lukea täältä. Kasvatuksen ehdot täällä

Myyn poikaseni vain huolella valittuihin koteihin. Ensisijaisesti kasvatan lintuja lemmikeiksi ja pyrin kasvattamaan terveitä lintuja hyvällä luonteella. En myy lintuja yksineläjiksi tai liian pieneen häkkiin tai muuten puutteellisiin oloihin. Lintu on pitkäikäinen ja siihen on sitouduttava sen mukaisesti. Neuvon mielelläni uutta harrastajaa jo hyvissä ajoin ennen linnun ottoa. 

Kerrothan sähköpostissa seuraavat asiat

Mikäli kasvattini omistajalle tapahtuukin jotain ja poikasesta on luovuttava, otan kasvattini aina mielelläni takaisin. Olen myös aina kasvattieni omistajien tukena ja neuvon mielelläni askarruttavissa kysymyksissä. 

En pidä varauslistoja tai -jonoja. Päivitän kotisivuille aina ensimmäisenä tulevista poikasista. En myy nopeimmalle ostajalle, vaan poikaset menevät harkittuihin koteihin, eikä niiden kotiutuksella ole koskaan kiire.

Linnun hinta perustuu sen piirteisiin. Tietyillä värityksillä on pohjahinnat, jonka mukaan arvioin lopullisen hinnan. Hintaan vaikuttaa linnun rakenne, luonne ja väritys. Poikasen hinnan määritelmän saa aina kysyä. Ensisijaisesti poikaset ovat emojen ruokkimia, mutta jos jostain syystä poikanen päätyy käsinruokittavaksi, hinta nousee aina. En käsinruoki pyynnöstä. 

Harmaa 100 €
Helmiäinen 120 €
Harlekiini 120 €
Valkokasvo 150 €
Pastellikasvo 180-200 € 
Dominoiva hopea (single factor) 150 – 200 €

Käsinruokittu +100 €

Vihreä 80 € 
Sininen/violetti 80 €
Opaliini/spangle 80 €
Harmaasiipi 100 €
Dilute 120 €