Omistaja

Kiuru Koponen

Ruudun toisella puolella kirjoittelee 29 vuotias nuori Tampereelta. Nimeni on Kiuru ja pidän linnuista. Yllätys!

Olen ammatiltani media-assistentti ja olen työskennellyt moderaattorina sekä web developerina useamman vuoden. Olen myös tehnyt kuvituksia yrityksille, lehtiin ja yhdistyksille. Satunnaisesti teen myös digitaalisia tilaustöitä. Eläinten hoitoala kiinnostaa ja taidan pyrkiä sinne alalle seuraavaksi.

Lintuihin hurahdin jo ennen ajanlaskun alkua ja ne ovat olleet suurin intohimoni aina. Nykyään opiskelen lintujen biologiaa itsenäisesti. Ensimmäinen lintuni tuli minulle vuonna 2010, kun olin 16 vuotias. Sen eteen sainkin tehdä paljon töitä. Kasvatuksen aloitin vuonna 2012, jolloin ensimmäinen poikue syntyi, tälle ensimmäiselle linnulleni.

kakadutaidetta

Kasvatukseni on suhteellisen pienimuotoista ja poikueita tulee vuodessa muutama. Rengastan poikaset ja nykyinen rengastustunnukseni on TEN ja kasvattajanimeni TeraNymphicus. Kuulun  myös Kaijuleiden sertifioimiin kasvattajiin. Ennen rekisteröin linnut valtakunnalliseen lemmikkilinturekisteriin, mutta sen ollessa poissa käytöstä, minulta voi aina pyytää lintujen tietoja, mikäli niiden paperit katoavat.

Vapaa-aikani kuluu lintujen kanssa, pelatessa, piirrellessä sekä koiran kanssa touhuamisessa. Piirtäminen on pitkäikäinen harrastukseni ja taidettani voi löytää esimerkiksi Kaijuleiden lehdistä. Olen myös vapaaehtoistyönä tehnyt Kaarakinille lajikuvitusta mustakakaduista.
Taidettani löytää Deviantartista.  Teen myös tilaustöitä, eli jos olet vailla lintuaiheista kuvitusta, niin ota yhteyttä!