Kesän kuumuus

Molemmat P-poikueen poikaset ovat muuttaneet omiin koteihinsa. TeraNymphicus’s Poltergeist eli nykyisin Polttu, oli kyllä luonteeltaan taas niin ihana, että siitä oli niin vaikea päästää irti. Se oli myös väriltään täydellinen Teran kopio. Onneksi lintu muutti siskolle, niin voin sitä mahdollisesti joskus vielä käyttää jos tilanne ja tarve vaatii. Olen kyllä todella ylpeä noista P-poikasista. 

TeraNymphicus’s Paranormal muutti yksin uuteen kotiinsa, ja saa toivottavasti täältä meiltä vielä myöhemmin kaverin itselleen. Meillä on pesässä kaksi poikasta tällä hetkellä. Toivon kovin toisen olevan koiras, että Paranormal, nykyisin Hattivatti, saa itselleen kaverin mahdollisiman pian.

Kesän kuumuus on taas Q poikueen poikasia koetellut kovasti. Poikueen ensimmäinen kuoriutunut poikanen menehtyi ensimmäisenä päivänä ja nyt nuorin on todella nestevajeinen, vaikka se on hyvin ruokittu. Lintuhuoneessa asteita on lähemmäs 30 tai yli, niin en ihmettele että kuumuus vähän tekee tuhoaan. Poikasilla on kahden päivän ikäero, mutta nuorempi on jäänyt kehityksestä todella pahasti jälkeen. Alan tässä epäilemään sen selviytymistä ylipäätään. Alla olevasta kuvasarjasta näkee kuinka toinen poikanen kehittyy ja toinen taas ei millään muutu. Sain kasvattajaystävältä neuvoksi antaa kookosvettä nuoremmalle. Katsotaan nyt lähteekö se auttamaan. Uskoni siihen alkaa kuitenkin vähän huveta.

 

Comments(0)

Leave a Comment