Uudet orret!

Tässä on taas käynyt kaikenlaista, ei mitään suurempia. Uuteen kotiin muuttivat I-poikueen vanhin eli TeraNymphicus’s Descending dark ja sen mukana meni palautunut D-poikueen poikanen TeraNymphicus’s Dark soul. Linnut pääsivät todella lupaavaan kotiin. Näin kaikki I-poikueen poikaset lensivät pesästä, kova ikävä niitä tulee. Käsinruokittuna poikueena niihin kiintyi vielä lujemmin, kun sai olla niiden kanssa tekemisissä joka päivä ja öitä valvoin niiden takia. Seuraavaksi kotia tulee etsimään J-poikueen nuorempi poikanen eli nimeltään TeraNymphicus’s Judgement day. Vanhemman poikasen DNA testi tuli ja miten ollakaan, se on naaras! Juuri mitä toivoin. Aion siis pitää sen itse ja toivon siitä vielä puolisoa Nitolle. Poikanen sai nimekseen Friede. Pitää mennä teemalla kun Nitolle puolisoa etsin. Olen niin iloinen, että saan pitää sen, sillä se on todella kaunis ja lupaava lintu ja niin hyvää onnea, että kaksi heterotsygoottista valkokasvoa vanhempaa periyttää visuaalisen valkokasvon. Olen vain niin iloinen tästä linnusta.

j12

Sain myös Descending Darkin ja Dark soulin uudelta omistajalta uudet orret linnuille. Oli niin kiva saada turvallisesta paikasta ja luvalla leikatut oksat linnuille. Eilen poistin vanhat kepit ja pistin uudet tilalle. Edelliset olivat jo niin kuivia, jyrsittyjä ja kirjaimellisesti paskasia, että oli aika jo vaihtaa. Uusia orsia tuli vanhojen tilalle paljon vähemmän, mutta näillä oli niin paljon kokoa, että ne riittivät hyvin. Linnut olivat aika järkyttyneitä kun irrottelin orsia niiden huoneessa, mutta tottuivat nopeasti uuteen järjestykseen sen ollessa valmis. 

Tänään myös koin sydämenpysähdyksen, kuin Sen’un oli onnistunut saamaan päänsä pesityshäkin oven ja seinän väliin. Se oli pudonnut ensimmäisen saranan kohdalle ja oli jumissa siinä. En ymmärrä miten se oli onnistunut, mutta en enää uskalla pitää häkin ovea auki jos en ole paikalla. Sain Sen’unin pois helposti nostmalla sitä vain ylöspäin kunnes se vapautui. Se oli hetken varmaan siinä jo räpistellyt kun oli niin väsynyt. Onneksi ei käynyt pahemmin, mutta tarkkana saa olla näiden kanssa. 

Friede
 

Comments(0)

Leave a Comment