I-poikueen kuulumisia

Descending dark, eli I-poikueen vanhin poikanen, muutti viimeisenä uuteen kotiinsa. Se sai kaverikseen täältä D-poikueen palautuneen vanhimman poikasen, Dark Soulin. Poikanen sai nimekseen Gwar ja hän on kotiutunut hienosti. Uskaltaa tulla kädelle ja päänpäälle. Täällä se antoi vielä nenällä rapsutellakin, mutta uudessa kodissa on vaatinut vähän aikaa. Lintu vaikuttikin minusta vähän ”herkemmältä” sisaruksiin verrattuna, mutta on se kuitenkin kotiutunut hienosti. Odotan innolla kunnes poikasten sulkasato on ohi ja nähdään miten upea tästäkin kasvaa.

Abyss shriek oli ensimmäinen poikanen joka muutti uuteen kotiinsa. Se oli myös kaikista itsenäisin ja huomattavasti edellä muita. Lintu sai nimekseen Chiko. Uudessa kodissa lintu oli pari ensimmäistä päivää etäisempi kunnes se yllätti ja kesyyntyi todella nopeasti ja viihtyy nykyään aivan kiinni omistajassaan. Sain juuri kuulla kuinka lintu on omistajan uusi paras kaveri ja kuinka tärkeä se on hänelle. Olen vain niin iloinen että linnustani on iloa muillekin. Nämä poikaset ovat niiden käsinruokinta taustan takia minulle niin hirveän rakkaita. Chikolle on luvassa kaveri vielä lähiaikoina. 

Nuorin poikanen joka itsenäistyi poikasista hitaimmin, se kerjäsi vielä hetken uuteen kotiin muutettuaan, vaikka pärjäsi aivan hyvin omillaan. Tämä lapsi sai nimekseen Milou. Se on kotiutunut hyvin ja tuoreruokakin maistuu sille hyvin. Milou on kuulemma myös tehnyt hyvin tuttavuutta kodin kaikkiin ihmisiin rohkeasti. Se myös kotiutui nopeasti ja antoi nopeasti rapsutella itseään. Laulun harjoittelu on jokaisella poikasella jo alkanut, kuten sulkasatokin näyttää alkavan. Miloun sulkapuku oli poikasena ihmeellinen suomumainen, joten odotan innolla miten se muuttuu sen aikuistuessa.

Kuvat ovat otteen uudet omistajat ja ne on julkaistu luvalla

 

Comments(0)

Leave a Comment