Muutoksia rengastukseen liittyen

Olen tässä pohtinut tuota rengastusta ja lähinnä tuota omaa IDtä renkaaseen. Aikasemmin käytin tunnusta VK joka tuli omista nimikirjaimistani. Olen vaihtanut nimeni jokusen aikaa sitten joten nimikirjaimet eivät enää täsmää. Kaikenlisäksi mietin ihan muuta tunnusta joka olisi enemmän kasvatukseen liittyvämpi. Pohdin jo ihan alussa että laitan tunnukseksi TEN, joka on lyhenne kasvattajanimestäni. TEraNymphicus.  Teran kuoleman jälkeen nimen merkitys kasvatustoimintaani on vaan vahvistunut.  Olen rypenyt niin pohjalla sen jälkeen ja ainut asia, joka pitää minut täällä edelleen tuntuu olevan linnut  ja se, että haluan jatkaa työtä ja saada myös Teran poikasille poikasia. On aina pieni osa Teraa mukana joka paikassa.

TEN tarkoittaa myös kymmentä (10). Lintuharrastukseni alkoi vuonna 2010, jolloin hankin Teran. Vuosi on minulle myös hyvin tärkeä siitä syystä. Siitä kaikki alkoi.

Aion siis vaihtaa tunnuksen renkaissa VK:sta TEN:iin. Eli tästä edespäin poikasten renkaiden tunnukset ovat luokkaa 01 TEN FI 18  ja niin edelleen.

Tähän loppuun vielä pieni piirrustus jonka tein Teran muistolle

 

Comments(0)

Leave a Comment