Mitä täällä tapahtuu

Tähän alkuun pahoittelen epäaktiivisuutta, mutta nyt lähiaikoina ei ole ollut mitään kummempia tapahtunut ja koulussa on ollut todella raskas ja kiireinen viikko, joten kirjoittaminen on jäänyt taka-alalle. Kaikenlisäksi netin ihmeellinen maailma vetää vain syvemmin sisäänsä, joten vähän jäi. Kaikenlisäksi, pidän tätä sivua enemmän kotisivuna kuin blogina, joten en tullut sillä mielessä tänne, että kirjottaisinkaan jokapäivä jotain. Näitä sivuja on helppo ylläpitää ja tekstejä tehdä ja luoda omanlainen sivu, joten koin sen helpommaksi näin. Useimmiten varsinaisia kotisivuja on haasteellisempi päivitellä ja kertoa kuulumisia, joten näin sopii täydellisesti blogi tähä hommaan.

kaiho ihmettelee varjoaan

Vähän aiheita haluiaisin taas, joten ideoita saa heittää.  Koska äänestyksen perusteella kaikki on nyt kirjoitettu, joten lisää aiheita kehiin mistä haluatte lukea.

Kasvatus-suunnitelma vaatii päivitystä, mutta aktiivisimmat seuraajat varmaan tietävät että Dexter meneekin Kaiholle ja tuleva Quinn lintu menee Teralle. Päivitän tuon kaavion ja suunnitelman ja laskut uudelleen kun taas saan tätä kuuluisaa aikaa käsiini.  Olen juuri koulun takia erittäin kiireinen ollut, jakso on lopuillaan ja kaikki esitelmät ja projektit pitää saada valmiiksi ja kaikki kurssin työt loppuun.

sitten tärkeimpään! Eli lintujen kuulumisiin. Lähinnä tekstiä ei ole ollut kirjoittaa kummemmin, koska mitään erikoisempia ei ole sattunut tai tapahtunut. Kaikki menee ihan normaalisti, linnut ovat kunnossa ja pirteitä ja rakastavat tuota oksaviritelmää tuossa häkin päällä. Tänään aloitin Dexterin kanssa uutta temppua, joka on  yhden jalan antaminen ns. kättely. Se osasi yllättävän nopeasti, mutta vielä kertausta tarvitaan ja paljon. Käskysanaksi en keksinyt parempaa kuin ”jalka”.  Tämä temppu on suhteellisen vaikea opettaa, koska yleensä nuo tuppaavat nousemaan sormelle kummallakin jalalla. Teran kanssa tämä temppu on aina ollut toivoton, mutta Dexin kanssa se toimikin yllättäen. Sitten ollaan kerrattu luoksetuloa kaikkien kanssa. Kaikki tulevat kädelle nätisti pyynnöstä ja  muut paitsi Kaiho uskaltavat lentää huoneen toisesta päädystä luokseni toiseen päätyyn, Kaiho on todella lähellä uskaltaa, mutta kuitenkaan ei vielä ole pystynyt.

Tomilla menee todella hyvin uudessa kodissaan, se on yhä enemmän lintujen kanssa tekemisissä, vaikka tapansa mukaan ihmisiä vähän vierastaakin. Ihanaa kun se on nyt kiinnostunut linnuista enemmän, täällä se jaksoi aina yksin kökötellä.  Hirokin voi todella hyvin Annin luona, silti kiinnostunut Naaprusta, vaikka kuulemma laulaa lirkutteleekin tytöillekkin. Sen töyhtö on kuulemma pystynyt nyt vähän kasassa (mitä se yleensä on niin räjähtänyt) Kumpa pääsisi vain kattelemaan sitä ja  muutenkin uusia keltaposkia.

Eli peruskauraa täällä, aiheita saa antaa(pitää antaa!) niin kirjottelen jostain mielenkiintoisemmasta :>

 

Comments(0)

Leave a Comment