Messuille!

On nyt sitten varmaa, että pääsen Pet Expoon Teran kanssa.  Sain kyydin lauantaille ja sunnuntaille, mutta sunnuntaista en tiedä olenko aamusta vai illasta. Kuitenkin, meidät bongaa kaijuleiden osastolta ja saa tulla nykimään hihasta jos en huomaa/tunnista. Voi olla, että taidan olla sivummassa esittelemässä Doorista kaikille, kuten viimeksi, en poistu kuitenkaan Teran luota kauas, niin olen suurella tod.näk. kokoajan siinä.

Linnuille kuuluu taasen hyvää, Dex poika kasvaa hurjaa vauhtia, se on pian päässyt sulkasadostaan ja näyttää siltä miltä pitääkin, komealta nuorelta pojulta.Sen töyhtö on kyllä todella upean pituinen, harmi kun se on kuitenkin niin harva, tuuheutta lisää, kiiitos.  Kuvastakin näkee jo, että naama on pian kokonaan keltainen, ja alaperä pian kokoharmaa mitä kuuluukin. Pyrstössä on enään muutama raidallinen sulka, siivet ovat jo valmiit. Piilohelmiäinen tuottaa kivaa utuista kuviointia selkään ja masuun, näyttää hienolta.

Kaiho on edelleen oma itsensä, tulee pään päälle paljon ja kädelle herkun perään rohkeasti. AJ tulee kokoajan päälle hyppimään ja kerjäämään ruokaa samalla tavalla miten Tera. Ovat onnistuneet Dexinkin opettamaan kerjäämään, Kaihonkin mielenkiinto alkaa herätä… Ei se sinänsä minua haittaa, mutta aina kun joku muu syö huoneessa, on linnut heidänkin kimpussa, joka taas ei ehkä ole niin kivaa, hehe.

hmh… Ei erikoisempia ole sattunut, suihkuttelin eilen vähän lintuja, mutta ei niitä oikein ole pitkään aikaan ketään kiinnostanut kylpeminen, monesti yritän varovasti suihkuttaa vähän ja antaa kylpyastian(se on aina tarjolla) mutta ei niitä oikein huvita :/ noh, ehkä sitten kun ilma lämpenee entisestään. Ajattelin hakea takapihan omenapuusta pian oksia noille, joten saavat taas jotain uutta jyrsittävää, oksat kun on niin kivoja.  Eipä meillä muuta erikoista oikein ole… Quinnia odotellen, kuin myös sitä luvattua aviaariota, mutta oltiin kuulemma sovittu, että se tulee kun materiaalit löytää ja tiedetään mistä tehdään??? Noh, olen koittanut selittää jo montakin kertaa mistä se tehdään, pitää vaan hankkia kamat x) mutta kyllä se sieltä vielä joskus tulee

 

Comments(0)

Leave a Comment