Metsä huoneessani

Eilen kaadettiin meidän takapihan omenapuu, koska se oli aivan vino ja huonokuntoinen + vei tilaa.  Sain sitten isot oksat siitä linnuille. Harmi kun ei silmuja kerennyt kasvaa, olisi ollut jännempää jyrsittävää niillä siinä. Kuitenkin, linnut innostui tosi kovasti noista oksista. Ovat niin isoja, että ylettävät lattialta kattoon asti. Dexter oli ensimmäinen, joka rohkeana meni kiipeilemään ja innostui heti niiden jyrsimisestä. Otan vielä tänään paremman kuvan tuosta koko metsästä. Oli muuten yöllä karmean näköinen. pelottava pieni metsä, vielä puuttui Slenderman taustala. Muutama kuvanen rohkeista tutkijoista.

Kaiho ja Dexter olivat siis ensimmäisiä rohkeita 🙂 kaikki tosin uskalsivat kiipeilemään ja näytti
tykkäävän. Ajattelin sijoitella jotain namijemmoja vähän haastavempiin paikkoihin niin saavat paljon kivaa tekemistä. Eilen myös Kaiho ja Dexter istuivat todella nätisti vierekkäin samalla oksalla, kun Tera ja AJ järkyttyneinä katsoivat uusia oksia.  Sukivat samaan aikaan ja nukkuivat siinä kauniisti. Ehkä on toivoa, että voivat tulla toimeen joskus ^^  Tässä vielä yksi kuva siitäkin

Quinn saattaa sittenkin kotiutua messuilta jo 😉 Se tosin riippuu miten kyydit ja muut sujuu, eli se nähdään sitten, ilmoittelen kyllä heti kun tiedän.

 

Comments(1)

  • Anonyymi
    20.4.2013, 20:46  Vastaa

    Heh! Kotiinko olit matkalla?

Leave a Comment