Kuulumisia

Olen ollut hyyyvin epäaktiivinen täällä, mutta monistakin syistä.  Koulussa on kiireistä, muut jutut tuppaa tulemaan kirjottamisen edelle ja en pahemmin keksi mitään hienoa aihetta. Pelkkien kuulumisien kertomisesta taas ei ole oikeen mitään hyötyä, koska mitään ihmeellisempiä ei ole tapahtunut, saan tekstin tiivistettyä yhteen lauseeseen. ”Täällä on kaikki hyvin, linnuilla että mulla”. En vaivaudu tuollaista tekstiä lisäämään tänne, joten odottelin ensin että jotain tapahtuisikin.  Eli…

Kaiho on nyt vihdoin maksettu, aviaario olisi pitänyt jo saada, missä se viipyy >:| olen hyvin pettynyt tähän. Noh anyway, aion semmoisen niin pian tehdä kuin mahdollista. 

Quinnin tulo lähestyy, mutta tuskallisen hitaasti, pitää vielä Heinäkuulle asti odottaa. Onneksi tässä välissä tulee tapahtumaan jotain muutakin. Pet Expo lähestyy ja tulen luultavasti Teran kanssa jos nyt enään pääsen, meni liian myöhäseks niin, toivottavasti voidaan tehdä poikkeus ja pääsen messiin. Jos pääsen niin ilmoilen tarkemmin, mutta varma voitte olla että JOS olen, niin Kaijuleiden osastolla pällistellen(lue ihaillen Doorista).

Linnut siis voi hyvin, Dexin kanssa ”anna jalka” temppu on vähän tyssännyt kun se nousee sormelle paljon nopeammin kuin ennen 😀 AJ osaa kauniisti ympäri tempun ja Kaiho tulee helposti kädelle hirssin perään. Se tykkää myös olla päänpäällä. Kevät aika on sitä ihanaa aikaa kun hormonit hyrrää ja kiljutaan täyttä kurkkua aamuisin. En malta odottaa kun hankin sen isomman kakadun, ah sitä melua.  AJ on kasvanut nätiksi jo, sen sulkasato on nyt päällä, jotne näyttää vähän rähjäiseltä, mutta koonsa  puolesta se on jo todella hieno.  Dexin naamakin on jo niiin paljon keltaisempi. Nuo pyrstösulat eivät vaa tahdo vielä vaihtua (4 pyrstösulkaa vaihtunut). Kaiho on kaunis muhkutöyhtö ja Teran sulkasadon ansiosta sen pyrstö näyttää hassulta, koska pisimmät sulat ovat irronneet ja pyrstö näyttäisi että se olisi vähän halki(vaan kun se levittää pyrstöä)

Jackin ja Waldon omistajalla ei välttämättä mielestään ole aikaa näille tarpeeksi ja katsotaan mitä alustavasti tehdään, tuleeko pojat tänne ja sijotanko ne uudelleen vai pidänkö(silti epäluuloinen, koska mitä nämä sai aikaan aikoinaan), mutta tästä ei enempää tietoa vielä ole, joten ei kannata kysellä kummia, kerron kun tiedän enemmän.

 

Comments(0)

Leave a Comment