Lemmikkimessut

15068457_1298929700168016_4566911412588926781_oHei taasen. Lemmikkimessut on ohi ja sain linnunkin turvallisesti kuljetettua kotiin. En kerennyt kirjottelemaan pahemmin, sen verran kiire ollut kaiken kanssa.  Jokatapauksessa, oli aivan ihanat messut ja ihana nähdä taas lintuihmisiä ja lintuja. Oli niin kiva taas päästä käymään messuilla. Tuli niin virkistyneempi olo. Kävin siis sieltä noutamassa parven uusimman jäsenen Deus Ex Avibus’s Reincarnation ja kutsumanimeltään Yharnam.

Yharnam on siis ihan pikkuinen neitokakadu ja väriltään se on single factor dominoiva hopea piilo valkokasvolla. Ei ole ensimäinen hopeani, mutta Kaiho kun meni pariutumaan Quinnin kanssa, en koskaan saanut sitä pesitettyä. Mikä on sääli, Kaiho kun on double factor dominoiva hopea, kaikki poikaset olisi hopeita. Yharnamin poikasista vaan puolet on hopeita.  Yharnam on vielä liian nuori poikashommiin. Katsotaan miten se sopeutuu parveen ja toivotaan parasta että sillä synkkaisi Arminin kanssa.  Pari olis niin hyvä keskenään.

Tällaisen hauskan huomasin. Olin tilannut hetki sitten linnuille leluja ja pistin ruusuille uuden heti häkkiin. About viikko meni niin oli tännäköstäscreen-shot-2016-11-16-at-13-30-46
En ole päässyt yli Teran menetyksestä vielä todellakaan. Sisällä on semmonen jatkuva pahaa oloa ja surua lähettävä musta aukko.  Olo on selvästi jo parempi kuitenkin näin päällepäin.  Teran muistoksi kävin hommaamassa Teran kuvasta kopioidun silutin tatuoinniksi ranteeseen. Samaan kohtaan kun toisessa kädessä on lokki siluetti. Näin kumpiki sielunlintu on mukana.  Teran olen päättänyt siis hommata tuhkattavaksi ja uurnassa säilyttää jossain lähellä. Nyt kun mieli on selkeempi jo, olen tutkinut sivuja ja yritän ottaa yhteyttä pian. Kunhan tämä on ohi on Tera asetettu niin vapaaksi kun voi enää olla ja voin vain keskittyä suremiseen… Ikävä ei koskaan mene kokonaan pois, mutta varmasti pystyn vielä jokupäivä miettimään ilman että räjähtää itkuun….

 

Comments(0)

Leave a Comment