Harmin paikka

Huomasin tänään että Shaman ja Aiwass olivat kumpikin ulkona pesästä, joka on hyvin epätavallista niiltä, koska pari on hautonut munia todella huolellisesti. Kurkkasin pesään ja todella suureksi surukseni huomasin siellä kaksi vastakuoriutunutta poikasta kuolleena. Kummankin kupu oli täysin tyhjä, oletan että poikaset kuolivat aika pian kuoriutumisen jälkeen. Odotin näitä poikasia niin kovin, niin tämä menetys iski todella kurjasti. Valitettavasti kaikki ei aina mene kuten toivottu ja toivotaan että ensikerralla menee paremmin. Päästin parin häkistä ja ne olivat jo pian etsimässä mahdollista pesäpaikkaa huoneesta.

Seuraavaksi olin suunnitellut laittavan Thlaylin ja Sen’unin pesimään, koska pari etsii myös hyvin keskittyneesti pesää. Alunperin piti laittaa Yharnam pesimään sijoituslinnun (TeraNymphicus’s Dark soul) Guaen kanssa. Amy muutti juuri parveen missä Quae asuu, ja Amyn tulo sinne muutti vähän paridynamiikkaa ja mielestäni on parempi, että asiat tasoittuvat sielläpäin. Undulaatit taasen ovat hautoneet todella tunnollisesti, en ole päässyt katsomaan onko pesässä enempää munia, mutta toivotaan tälle parille parempaa pesimisonnea. 

 

Comments(2)

 • Marilla STEN
  22.4.2021, 22:39  Vastaa

  Marilla Sten tässä Hei.Outlookin sähköpostit kiukuttelee, voitkohan olla yhteydessä Facebook in kautta? Tosiaan etsin lintua jos se on mahdollista niin ettei upota kättäänsä pakkaan (jep,olen turhautunut nyt ja saatan tuomita väärin:anteeksi)Kaijuleiden kaupparyhmässä on foorumilta linkattu ilmoitukseni Rescuekakadu..sieltä löydät oikean profiilin jos meitä on muita samannimisiä? -Y.t.Marilla

  • teranymphicus
   27.4.2021, 13:13

   Pistin sulle viestiä 🙂

Leave a Comment