Ensimmäinen poikanen

Iosefkan ja Bright eyessin ensimmäinen muna on kuoritunut muutama päivä sitten. Muna oli se jonka nostin lattialta ja siirsin pesään kun siirsin emot pesityshäkkiin. Munaa ei haudottu kunnolla, kunnes Iosefka muni 4 uutta munaa ja pari aloittivat kunnollisen hautomisen. Ihme tapahtui ja ensimmäinen muna kuoriutui, vaikka alku hankala olikin. Poikasta on hoidettu hyvin ja se näyttää kasvavan oikein tasaiseen tahtiin. Se saa nyt kunnon etumatkan muihin verrattuna jos nuo neljä kuoriutuvat.

Darkmoon muutti eilen uuteen kotiinsa ja sai ihania neitokakadukavereita uudesta parvesta. Olen iloinen, että lintu pääsi rakastavaan kotiin ja sai heti lajitovereiden seuraa. Todella ihana lintu hän, teki kipeää päästää menemään. Dark soulin kanssa olen miettinyt, josko pesittäisin sitä kerran, ennen kuin se etsii uutta kotiaan. Olen niin rakastunut sen rakenteeseen ja luonteeseen. Voisin yrittää sitä Yharnamin kanssa, jonka hankin alunperin kasvatukseen, mutta Arminin loukattua jalkansa, en oikein tiedä tuleeko niiden aikeista enää mitään. Yharnam on myös muutenkin luonteeltaan tuommoinen playeri joka vehtaa kaikkien naaraiden kanssa, vaikka se aina palaakin Arminin luokse. Uskon, että voin ainakin yrittää tätä paria. Saa nähdä mitä tulee.

Hemwick meni ja säikäytti oikein kunnolla muutama päivä sitten. Näin sen häkin ja seinän välissä, pyrstö pystyssä aivan paikallaan. Olin varma, että se on kuollut sinne, mutta siellä se vaan hautoi munaa aivan paikallaan. Varmaan poikasen syöttöääni saanut sen kateelliseksi, joten pakko päästä taas munimaan itsekin. Sillä on vielä sulkasato kesken, olisi voinut pienen hetken vielä odottaa. Vaihdan sen munat tekomuniin, mitä se saa hautoa kunnes toivottavasti pian kyllästyy.

Dark soul
Hemwick paperipesässään
 

Comments(0)

Leave a Comment