5 munaa pesässä

Bright eyes ja Iosefka päättivät sitten mennä pariutumaan. Iosefka aloitti munimisen ympäri huonetta. Sille ei kelvannut vain yksi paikka vaan se teki aina uuteen paikkaan vaikka edellinen muna oli jo olemassa.  Se muni myös orrelta lattialle. Päätin sitten että siirrän sen suosiolla pesityshäkkiin, josko se suostuisi munimaan yhteen paikkaan onnistuneesti.  Annoin yhden lattialle munitun munan pesään niille, jota pari ei hautonut kovin aktiivisesti. Meni aikaa ja nyt Iosefka on muninut 4 uutta munaa pesään joita haudotaan oikein huolellisesti. Eli odotettavissa voi vielä jopa olla poikasia. Näistä poikasista jos tulisi lupaava koiraspoikanen, voisin pitää sen ja yrittää sitä Thlaylin kanssa tulevaisuudessa. Mutta mitä enemmän näin suunnittelen, sitä todennäköisemmin mikään ei mene niinkuin haluaisin. Joten katsotaan nyt mitä tästä tulee jos on tullakseen.

Löysin taas muutaman koisankin talosta ja pistin liima-ansat ympäri kotia. Niihin on nyt tarttunut reilu 10 yksilöä. Olen hysteerinen, en tahtoisi niiden ottavan valtaa taas. Linnuilta lähti kaivelulaatikko hetkeksi, sillä kuivikkeissa olisi koisien niin hyvä pesiä. Kaikki ruoka säilytetään ilmatiiviisti tai pakastimessa. Toivon nyt niin, että nämä olivat vain muutamat yksilöt ja tämä loppuu tähän.

Taisin myös mainita aiemmin, että minulle palautui kaksi kasvattia. D-poikueen Dark Soul ja Darkmoon. Linnut palautuivat niistä riippumattomista syistä. On kyllä ihana nähdä miten kauniiksi ne ovat kumpikin kasvaneet. Molemmat tulevat vielä muuttamaan uuteen kotiin täältä, mutta olen hiukan pohtinut Dark soulia ja sen pesittämistä. Siitä on kasvanut niin kaunis yksilö ja vielä yhtä avoin ja rohkea luonne kuin isällään Dexterillä. En ole vielä aivan varma mitä teen, mutta ainakin Darkmoon etsii tällä hetkellä kotia.

Dark soul
Darkmoon
 

Comments(0)

Leave a Comment