Blogi yli 3v + artikkeli

Blogi on ollut pystyssä jo 3 vuotta! Aivan mieletöntä miten aika on mennyt.  Muistaakseni alotin sen paljon nuorempana, tai ainakin paljon ”tyhmempänä”. Olin niin innoissani. Nyt olen oppinut hyvin paljon uutta ja tutkailin tuota ”esille nostettua” laatikkoa ja sieltä pitäisi monet tekstit päivittää. Teen sen jokupäivä vielä.

Päivitin tänään vähän ulkoasun värejä ja tuon bannerin tuosta, aion varmaan vaihtaa sen vielä, koska tuo oli nyt joku tekele, mutta mielestäni bannerissa tulee olla ruusukakadu! Sivu on aikalujaa painottunut myös niihin koska suomessa ei näistä tietoa pahemmin ole.

Blogin tarkotus on aina ollut pitää tietoa yllä ja tallessa. Sen tarkoitus oli jakaa kasvatuksen alotus kokemukseni ja kuinka olen oppinut ja kehittynyt. Huomaan kyllä eroa paljon, on tullu vähän kasvettua.  Hyvä minä!

Kirjoitin tänään artikkelin ruusukakaduista, kaiken perustiedon mitä niistä irti sai. Lisäsin sen tuonne sivut palkkiin, käykäähän kurkkimassa.

Tulevan ruusun suhteen taasen, hakupäiväksi ollaan sovittu 7.11. Olen selvitellyt tyttösen taustaa, saatiin selville että se on mitä todennäköisemmin syntynyt toukokuussa ja on saksalaiselta kasvattajalta peräisin. Lintu sai siis itselleen todistuksen joten se on jälleen laillinen, tuli hyvä olo. Sain myös tänään kuulla siitä, että se puhuu unissaan <3 niin suloisen kuuloista! En malttaisi odottaa tapaamista sen kanssa

kuva. Terhi R.

 

Comments(2)

 • Anonyymi
  30.10.2015, 20:32  Vastaa

  Kiitokset artikkelista, siitä tulee varmasti olemaan hyötyä kaikille lajista haaveileville.
  Harkitsetko itse ruusujen pesittämistä/kasvattamista? 🙂

 • 31.10.2015, 01:46  Vastaa

  Kiitos, toivotaan! 🙂

  Kyllä se on haaveissa, saa nähdä millon tulee tilaisuus jos tulee

Leave a Comment