Viimehetken ajatuksia ja juttuja

Jostain syystä säikähdän ovikelloa aivan mielettömän paljon. Katossa roikkuva kiemura kiipeiluhimmelin kello pitää lähes identtisen äänen ovikelloni kanssa. Se tunne kun saa melkein sydänkohtauksen kun lintu laskeutuu tonne keinulle niin että se kilahtaa. Sydän hyppää kurkkuu ja mietin että nyt poliisi on mun oven takana koska oon varmaan tappanut jonku. Lievää ylireagointia? paha mielikuvitus, hyi…. Sitten se ovikello soiki oikeesti ku olin justiinsa helpottunu. Postia vaan tuotiin kotiin. Laatikossa oli tilaamani paksu sisalköysi. Kuten aikasemmin olen maininnut, haluaisin järjestää köysiradan ympäri kattoa (Eren tietää tän varsin hyvin).
Noh se köysi saapui ja aloin pohtia miten saan sitä ympäriinsä…  On mulla keinuja ja muita mitä voi käyttää, hurraa! No piti siirtää mun omaa lamppua joka sattui menemään sitte rikki siin matkalla niin nyt elän ilman lamppua. Tosin tää lamppu oli surkea ikean lamppu joka linnun silmään vilkkuu (ainakin kameroissa näkyy se vilkkuminen) niin eipä sillä mittään tee… On mulla isot ikkunat, keittiön lamput ja erwinin häkissä on kaksi loisteputkea ja se saa vielä kierrekantaisen uv lampun. Eli kyllä täälllä valoa riittää ilman tota roskasta ikean lamppua.  joka roikkuu katossa nyt vaan koristeena. Laittelin köyttä sitten keinujen kautta tohon häkin päälle ja siirsin ruman ständin tonne häkin päälle pystyyn. Rakennan ruman uuden ständin myöhemmin 😀  Tällaisen rumiluksen sain aikaseksi. Noh neitokakadut ja pulut kävi jo kokeilemassa, kyllä näytti kelpaavan. Köyttä oli niin paljon enkä saanut toiseen suuntaan menemään, joten pistin sen menemään lintulampun johdon päälle, näin johto ei enään roiku tuossa sivussa eikä joudu jyrsityksi. 

Pakko sanoa, olen todella jännittynyt ja stressaantunut asioista. Kokoajan välttämättä mietin, mitä jos myyjä onkin joku superhuijari enkä saa lintua ollenkaan, mitä jos se katoaa kesken lennon? Entä jos se saapuu kuolleena perille?  Hirveä stressi. En voi itse oikeen millekkään mitään.  Toivotaan vaan parasta!

Pohdin myös niin paljon miten tulen selviämään. Tätä hetkeä olen jo toivonut koko ikäni, saada se iso lintu. Odotan jotain täydellistä, tulenko pettymään? Tarkemmin ajatellen mistä pettyisin? Mitä oikeasti odotan linnulta? Tällaisia kysymyksiä pyörii päässä. Yritän parhaani pysyä nyt järjissäni tässä stressissä vaikka  suurimmaksi osaksi jännitän vain hyvällä tavalla.

Löysin linkin aivan ihanaan kaulakoruun ja sorruin ostamaan. KATSOKAA! Kyllä, tämä oli pakollinen asia kertoa.

Käynen myös ensiviikonpuolella ruokkimassa Monican amatsonit <3 Kiva nyt kun lintuihmisiäkin asuu lähellä niin pääsee auttamaan. Teen sen enemmän kun mielelläni.

Ottakaa loppuun kuva insesti homppeleista

 

Comments(6)

 • 19.5.2015, 20:00  Vastaa

  VOI KYLLÄ TIIÄN.
  nyt se sit on siel . saamarin köysirata <3
  kilattaaks toi kello ku noi panee 😉
  rakastan sun sisustusta<3 aina
  t. muuttomieseren. grr.

  {on sillä pojalla kiva oma kotikin jo, toivottavasti vei naapureille kakkua} t. K.A

 • 19.5.2015, 20:03  Vastaa

  niin tiedät <3

  EI se paljoo, pulut on niin kevyit, mut jos neidot laskeutuu siihen ni sit se kilisee >: onneks pulupano ei pilpata sitä koska sit sitä kuuluis liikaa, toi o meinaa niide lempipaikka panna….

  Mä tiiän! mun sisutus on aika… lintufriendly kyl ehk :> hihihi

  ohmygod…. vie se kenny pois ):

 • 20.5.2015, 12:55  Vastaa

  Tätä blogii on aina ilo lukee c: sun linnut on nii persoonallisii ja outoi, ai että mahtavaa<3 ja pitää mainita et sun koti on tosi sympaattine ja yksilöllinen, tollasessa kelpais asua ^^ saanko kysyy et onks toi asunto yksiö vai kaksio :0?

 • 20.5.2015, 12:57  Vastaa

  kiitos kovasti ^_^ Onhan noi vähän omalaatusia ja jokaisella on oma luonne selkeesti. Mun koti on vähänku lintujen leikkikenttä 😀 Mun asunto on mukamas yksiö, vaikka tässä onki tommonen "erillinen" makkari -> lintuhuone

 • 20.5.2015, 18:44  Vastaa

  Ompas kotoisan näkönen kämppä sulla :3
  Toivottavasti lintu saapuu perille ilman mitään ongelmia 🙂

 • 22.5.2015, 00:01  Vastaa

  Kiitos kovasti :> pääsi lintu perille ilman ongelmia ja nyt on kaikki hyvin <3

Leave a Comment