Päivä lähestyy

Erwinin tulopäivä lähestyy. Seuraan kuumeisena tuota ajastinta tuossa sivupalkissa. Ollaan saatu nyt kaikki paperit kasaan mitä pitääkin ja tulostettua ja allekirjotettua.  Meillä oon Erwinin alkuperäistodistus, kauppakirja, kuitti(?) ostosta, eläinlääkärin todistus, ja riistakeskuksen tuontilupa.  Paljon hommia on pitänyt tehä tän eteen. Ei ole helppoa ulkomailta tuoda lintua.

Olen keskustellut netissä jo muutaman ihmisen kanssa ruusukakaduista lemmikkeinä. Saanut selville, että ruusut ovat kuulemma kakadumaisen leikkisiä, mutta osaavat myös olla yksin ja etäisempiä, mikä on hyvin suuri plussa. Nuoret kakadut ovat kuulemma helppoja kesyttää ja ne pitävät helposti kaikista ihmisistä. Erwin on emojen ruokkima, ja veikkaan että monen omistajan kokemukset ulkomailla perustuvat käsinruokittuihin lintuihin. Saa nähdä miten Erwinin kanssa menee.

Sattumoisin juuri näin lähellä kun ollaan tuomassa lintua, löytyy ruusukakadu suomessa myynnissä. Tosin minkä olen saanut selville, sillä ei ole CITES-II:n mukaisia papereita, sen ostaminen (ja myyminen näinollen) olisi laitonta. Ikävää etten voi ottaa pientä luokseni, tosin se tulisi vähän äkkiä. Tarkoitus olisi hankkia toinen ruusu myöhemmin Erwinille kaveriksi, kunhan olen totutellut elämään yhden ison linnun kanssa ja katson miten lähtee elämä rullaamaan sen kanssa.

Tässä myös muutama kuvanen. Mitähän muuta linnuista… tilasin itselleni uuden pankkikortin Nagekin kuvalla varustettuna <3 En myöskään ole nyt nähnyt pesään olisiko lisää munia tullut, koska en kurki sinne jos lintuja on pöntössä, enkä kyttää vierestä kokoaikaa. Annan linnuille ansaitseman rauhan.

Kummatkin puluista ovat muuten koiraita nyt varmasti. Kummatkin tekevät tota koiraiden kosiotanssia ja jahtaavat vuoronperään toisiaan. Insesti homot <3

 

 

Comments(2)

 • 18.5.2015, 19:16  Vastaa

  insesti homot <33
  en kestä totta instagram sivupalkkii tos vieres ku tuol on toi warudon kuva………
  näin mihinkään liittymät <3
  sika nätinvärisiä kuvia <3
  hihi ei enää kauaaa

  {hyvin ottaa poika tuulta siipiensä alle} – K.A(la)

 • 18.5.2015, 19:41  Vastaa

  insesti homoa kyllä vähän :>

  toi waru kuva o edellee mun lemppari

  *hirveä nolo häpeä blush* ohmygod dät signature

Leave a Comment