Uudet linnut

Nyt kun on aihetta taas päivitellä kuulumisia niin kerrompa uusista tulokkaista.

Viimeviikolla haettiin Tuusulasta nuori valkokasvokoiras. Reppana kun mikä kun pienen pyrstökin oli ihan kärsinyt ja sulkasatoinen lintu muutenkin. Hänen alkuperää ei kuulemma sen kummemmin edes tiedetty kun että taitaa olla viides koti mihin muutti ja lintu on vasta n. 6 kk… mitä ihmettä? Jostain Porin suunniltako. Jokatapauksessa lintu on siis 2016 kesäkuussa kuoriutunut. Nimekseen nuorukainen sai Ludwig. Hän on ääretön poika laulamaan! Laulua riittää ja riittää jopa yölläkin se saattaa vaan purskahtaa lauluun.

Eilen kotiutui eläinkaupan kautta kanssa 2 undulaattikoirasta. Ne oli jo pitkään haluttu parveen koska 3 naarasta ja 1 koiras ei oikeen toiminut. Eläinkaupassa meinaan sattui olemaan yksi niiin kaunis upea sakasalainen lintu joka oli PAKKO saada. Hän on kooltaan hyvänkokonen ja väriltään upea violetti. Valitettavasti kameralle ei tallennu koko komeus sitten millään. Enempää sinisiä koiraita ei ollut, joten piti tyytyä vihreään. En usko että aion pesittää vihreitä undulaatteja joten hän nyt tulee muutenvain yhdelle tytöistä pariksi ettei kukaan jää yksin kuitenkaan 🙂  Kauniita lintuja kumpikin! Vihreä on väriltään spangle opaliini mahdollisesti kaneli myös.  Nimeksi hän sai Olek.

Poikasista vielä sen verran että niitä on nyt siis 3 kappaletta ja nuorimmainen näyttää kasvavan vähän hitaasti, saa nähä onko pienestä selviämiseen asti. Kaksi vanhinta on jo rengastettu.

 

Comments(0)

Leave a Comment