Bright eyes

Eipä oo tullu päiviteltyä taas hetkeen. Ei oo sen kummemmin ollu mitään erikoista sanottavaa. Kolme poikasta on selvinnyt ja ovat kaikki ryömineet pöntöstä ulos ja pääsivät vapaaksi lintuhuoneeseen. Oli niin ihana momentti kun Dexter on aamulla tuli huoneessa vastaan ja lauleli mulle. Se on syistä lempinimeltään ”kultapoika”. Rakastan sitä niin paljon, mahtava luonne ja ihana lintu. Pesityksen ajan noi kun on vähän etäisempiä eikä pääse samanlaiseen kontaktiin. Mikä on ihan ymmärrettävää ja parempi niinkin että keskittyvät pesimiseen sillon. Nyt kun pahin on ohi ja Dexi ja AJ taas muiden kanssa niin pääsee paremmin sosialisoimaan niidenkin kanssa. Dexter on ehdottomasti yksi parhaimmistoa luonteeltaan, en tiedä ees mikä siinä on, mutta… se nyt vaan on.. kultapoika.

Kauhistelin hetkisitten miten aika on menny. Dexter on jo 5 vuotta! Se tuli mulle ihan pikkusena poikasena, muistan sen niin elävästi kuinka sen hain kaverin kanssa  kauheessa kaatosateessa ja astuin jonku piikin päälle ja jalka oli kipee ja rämmittiin metsässä kun yritettiin mennä oikopolkua 😀 se oli ihan hirveetä… Hiro on jo 12 vuotta vanha roska! Jösses… Kaiho on jo 8 ja Quinn täyttää tänävuonna 10.  Armin, mun ihan ensimäinen poikanen koko kasvatuksessa, täyttää 4 vuotta tänävuonna! Voih… Niin se aika mene kuin siivillä.

Sitten ettämitämitä on tapahtunut!  Mä jokusen aikaa sitten harmittelin sitä miten Tera kerkesi vaan kaksi kertaa pesiä. Toi kolme ihanaa poikasta maailmalle. A poikueen Armin ja B poikueen Breikkeri ja Brighteyes jotka muuttivat yhessä muualle. Ajattelin miten kiva olis jos olis vielä toinen sen poikasista ihan varmuuden vuoksi koska aion todellakin jatkaa sen sukua ja muistoa, oli maailman ihanin ja täydellisin lintu. Noh näitä pohdiskellessa kävikin niin että B poikueen omistaja kyseli miten toimittaisiin kun siellä sisarukset alkaneet pesimään ja naaras niistä alkaa jo vähän väsymään, ei se pesiminen hyvää tee niille kun ei niiden vaan voi antaa pesiä. Päästiin sovintoon, että koiras, eli Bright eyes, tulee takasin mun luokse. Kaikki sujui niin hyvin ja olen niin onnellinen että kaikki meni näin hyvin. Hain Bright eyessin Helsingistä lauantaina ja se on jo oikein hyvin kotiutunut tänne. Seuraa isäänsä Hiroa kaikkialle tällähetkellä.  Uskaltautui se kädelle hirssiäkin syömään. Hyvin se sopi parveen jatkoksi. Todella kaunis siitä on kasvanut, iso ja upea, kaunis värityskin. On sillä selkeesti Teraa sen näössä ja äänessä! <3 Bright eyes matkahäkissä kohti kotia. Kattokaa tota hymyä <3

random fact. Bright eyessin nimi on siis TeraNymphicus’s Bright eyes ja nimesin sen inspiroituneena tästä biisistä. Eli Art Garfunkelin biisistä Bright eyes.

 

 

Comments(0)

Leave a Comment