Takapakkia ja uusia tuulia

Taas hirveä epäaktiivisuus iskenyt. On tapahtunut taas asioita ja motivaatio lintujuttuihin on aivan

Mikasa & Annie

nollassa. Syy tähän on  AJn ja Dexterin poikue (C-poikue). Vanhemmilta innostus lopahti poikasten hoitamiseen ja kaikki kuus poikasta menehtyi. En kerennyt tekemään asialle mitään kun se oli jo päivässä ohi. Kaksi poikasta jäi jäljelle aluksi ja pohdin siirränkö ne Hirolle ja Teralle, mutta niiltä siirrettiin pönttö hetki sitten pois ja uuteen paikkaan totuttelussa menisi liikaa aikaa. Käsinruokinta olisi voinut mahdollisesti pelastaa vanhimman poikasen, mutta en ole edes lukenut siitä miten se tehää, ei ole ruokaa siihen ja periaatteisiin ei kuulu käsinruokinta. Linnut menehtyivät siis. Olen ollut tästä syystä hyvin masentunut (nyt jostian syystä tulee nenästä verta?)

Olen yrittänyt parhaani piristyä ja ryhdistäytyä lintuasioissa, mutta se on ollut hyvin vaikeaa. Toisinaan tulee vaan pahamieli nähdä ne kun pohdin niin monen poikasen menetystä.  Sen yhden poikasen menetys oli jo liian vaikeaa, se ei ollut edes kuoriutunut, mutta nyt jo 6 kuoriutunutta poikasta, se oli ihan liikaa… Yritetään nyt kuitenkin piristyä

Undulaatit tuli jo, sopeutuivat hyvin lintujen huoneeseen. Niistä tuli kyllä lintuhuoneen valtiaat. Ne valtaa ylimmätpaikat ja häätää muut pois jos ei niiden seura huvita. Ei isommat neitokakadut uskalla mitään pieniä undulaatteja vastaan.

Myös hyviä uutisia sen valkokasvon suhteen. Se näillänäkymin on tulossa mulle maaliskuussa. Se menisi siis mieluiten Arminille puolisoksi. Toivon nyt suuresti että kaikki sujuu sen kanssa hyvin ja saan sen haettua. Saatua ylipäätään.

Teran poikaset on kasvanu hienoa vauhtia, olisi jo aika ettiä kotia niille piakkoin. Jos on kiinnostusta voi pistää sähköpostia osotteeseen teranymphicus(at)hotmail.com

 

Comments(0)

Leave a Comment