Suunnitelmiin muutosta

Alunperinhän ajattelin että laitan Dexterin ja Hemwickin pesimään, sillä se oli pareista ainut, jolla ei ollut sulkasatoa ja niillä oli kaksi pesää lattialla. Ruusujen häkin takana ja undulaattien pesityshäkin takana vuorotellen ne hautoivat. Päästin parin häkkiin, joka ei sitten sinne päästyään osoittanut suurempaa kiinnostusta pesimiseen. Samoin kävi undulaateille. Laitoin Luken ja Anrin pesityshäkkiin, jonne kumpikin oli todella kovasti halunnut. Varsinkin kun Ariamis ja Gachiin oli siellä. Mutta niiden päästyä häkkiin, into lopahti täysin. Niitä ei vain vaikuttanut pesä kiinnostavan enää, kun luvan siihen saivat. Päästin parin sitten lopuksi pois häkistä. Mietin josko yrittäisin saada Uuttopekan ja Sebastianin sinne seuraavaksi. Nyt kuitenkin suunnitellin josko yrittäisin pesittää Yharnamia kasvattini Dark Soulin kanssa, joka siis tulisi tänne pesimään. Katsotaan miten tässä nyt käy.

Undulaattilapset ovat kasvaneet hurjasti ja kohta niiden onkin jo aika muuttaa uusiin koteihinsa. Harmaa poikanen etsii vielä kotiaan, mutta violetille on jo hyvä koti tiedossa. Lisää tietoa löydät vapaana olevasta poikasesta täältä!

Jos sinulla on koti tarjota tälle ihanalle vauvalle niin ota rohkeasti yhteyttä.

Ember on kasvanut myös todella hyvin. Se on todella sotkuinen syödessään. Se edelleen suosii lusikalta syömistä, joka on huomattavasti sotkuisempaa. Ember alkaa olla siinä iässä, että se poistuisi pian pesästä, joten päätin käydä sen kanssa ulkona vähän. Oltiin siellä parisen minuuttia korkeintaan, otin muutaman ihanan kuvan pienestä sotkunaamasta. Aion muuten tasapainon vuoksi klipata Emberin toisen siiven, koska toiselta puolelta siltä jo puuttuukin suurin osa käsisulista. Niin kurjaa kun se vain on, mutta tasapainoisena sen on varmasti helpompi oppia ”lentämään” jos se sitä koskaan oppii. 

 

Comments(0)

Leave a Comment