Quinn

Eilen en  kerennyt kirjottamaan koulussa vielä kaikesta ihanasta mitä tapahtui, enkä viittinyt sitten muokata samaa viestiä kokoaikaa, mutta kuitenkin näin kävi.

Oltiin puhuttu Ida-Emilian kanssa kaikkea, puhuttiin työharjottelupaikasta. Olis kiva päästä sinne, mutta mahtaa olla liian vaikeeta välimatkan takia. Kuitenkin tuli puheeksi yksi peli, jota hän aatteli työstää. Voisin tulla mukaan tuottamaan grafiikkaa ja animaatioita. Se olisi niin loistoa! Kysyin opettajalta ja oli sitä mieltä, että voisin saada opintoviikon jos siihen osallistun ja raportoin työvaiheista ja muista 🙂 Olin innoissani mutta vielä lisää…

Kun päätin että Dexter menee sitten Kaihon pariksi joten oli muokattava ilmoitusta. Koska Teralle tarvitaan taas se kumppani. Hakeminen helpottuu huomattavasti  koska enään ei ole kriteereinä valkokasvoa edes piilevänä. Kriteerit oli että  EI saa olla lutinoa tai näkyvä harlekiini(eikä mieluiten piiloharlekiini). Tällaisia lintuja löytää varmasti helposti ja juuri  kun olin kaikki mahdolliset ilmoitukset muuttanut, Sanna tulee kysymään, että haluanko hänen neitokakadu koiraan Quinnin. Värinä pojalla on helmiäinen(/kaneli) eli todella sopiva tuohon valkokasvo-kaneli-helmiäis linjaani! 🙂 Ikää pojalla on 5 vuotta, eli nuori vielä, ihan sopiva Teralle, pari vuotta heittoa, mutta ei ne siellä luonnossakaan katso minkä ikäinen kumppani on (kuten ei mekään ihan toivottavasti).  Quinnin isän isä on Dexin isä (olen huono näissä mikä on serkku ja mikä on mikäkin, joten mikä tuo nyt on..). Onneksi tällä ei kuitenkaan ole väliä, koska tätä kaneli-linjaani en ole yhdistämässä dominoivaan hopeaan missään nimessä.

kuvasta itsestään näkee, ettei ole miun ottama 😉

muistakaa ottaa huomioon Quinnin värissä, se on visuaalisesti(fenotyypiltään) harmaa, koska helmiäiskuviointi katoaa koirailta ensimmäisessä sulkasadossa.

keräilin tänään vähän sukupuuta kasaan, kun näiden välillä oli semmonen yhteys, mutta en tähän vielä liitä sitä.

Tänään on myös kuvista, olen päättänyt tehdä paperiveistoksestani amatsonin. Kun lajia  kyselin ja etsiskelin, tuli mieleen ajatus, jos voisin tehdä kakadujen lisäksi kuvat amoista. Kakaduja oli niin kummallisen vähän, joten oli aikeena valita toinenkin lahko, Amat on mielessä juuri nyt, niin kattoo jos nekin tekisin 😉

 

Comments(3)

 • Anonyymi
  14.2.2013, 22:17  Vastaa

  Jätte kul!

 • Anonyymi
  14.2.2013, 22:18  Vastaa

  Komea koiras tulossa!

 • 15.2.2013, 11:17  Vastaa

  Kiitosta :)) innolla odotellen

Leave a Comment