Punkki pääsi takaisin parveen

Kirjoittelin viimeviikolla kuinka löysin Punkin kipeänä lintuhuoneesta. Se oli selkeästi kipeä ja heikko. Se söi todella hitaasti ja tasapaino oli huono. Tunnustellessa huomasin sen olevan todella laiha. Soitin ajan eläinlääkäriin ja sain sille antibioottikuurin. Eilen oli viimeinen annos antibioottia ja Punkki pääsi takaisin muiden luokse. Se kerkesi täällä makkarissa levätä kanssani ja sai vähän massaakin jo. Oli aivan ihana olla sen kanssa täällä hetki. Todella suurta huolta voikin pieni lintu aiheuttaa. 

Punkki pääsi eilen siis takaisin parveen. Riddare oli aivan onnessaan Punkin paluusta. Riddaren veli Nito ei kuitenkaan tästä tykännyt. Nito on yrittänyt jo pidempää saada Riddarea omakseen. Onneksi se ei ole kiinnostunut Nitosta takaisin, koska tästä puuttuukin sisaruspari kiehnäämässä. Nito jahtasi Punkkia ympäri huonetta. Kumpikin oli aivan uuvuksissa lentelystä, mutta nyt vaikuttaa tilanne jo vähän rauhoittuneen. Punkin pitää nyt kuitenkin levätä ja kerätä energiaa ja saada lisää massaa. 

Kylpykin maistui jo
Punkki puolustamassa itseään Niton ilmahyökkäykseltä

Huomasin eilen että undulaattien parisuhdekuviot ovat muuttuneet. Ennen Sebastianilla oli kolme koirasta, Olek, Luke ja Gachiin (sen oma poika). Nyt Gachiin ja Olek ovat ottaneet uudet undulaatit pareikseen. Taisi jakaminen turhauttaa poikia kun lähtivät ja hankkivat omat puolisot. Olen kyllä todella iloinen, että nämä uudet saivat vihdoin parvesta paremman aseman, ne olivat aika paljon vain kahdestaan. Nyt kaikilla parvessa on pari itselleen, joka on hyvä. 

Gachiin valitsi itselleen Ariamiksen
Olek ja Anri
 

Comments(0)

Leave a Comment