Puhtaammat tuulet

Hain tänään uuden ilmanpuhdistimen! Se on todella iso ja tehoalue suurempi kun koko asuntoni on. Nyt lintuhuoneessa on oma puhdistin ja itselläni ja puluilla täällä oma. Kakadunkin tuloa varten on hyvä olla täällä tilassa puhdistin. Ei ole kovin hyväksi keuhkoille hengittää lintupölyä.

Hain myös puluille UV-lampun! Sillä kesti vähän kun tilasin sen yhden kaupan kautta mutta siellä mmenikin pidempään sen kanssa. Linnuilla oli hetkenaikaa ihan tavallinen loisteputki vain valaisua varten. Nyt on sentään ihan lintulamppu.  Tässä muutama kuvanen puluista

Lisäksi! Menin laittamaan linkkiä blogistani kaijuleiden facebook sivulle ja muutamat lukivat tästä suunnitelmasta koskien ruusukakadun tuontia ja kävikin ilmi, että niin suurenluokan lintua kannattaa pitää poikasena pidempää kotona kun sen 3 kuukautta mitä meidän alustavassa suunnitelmassa oli. Ilmoitin tästä kaverille että pistää kasvattajalle viestiä jotta voidaan siirtää tätä aikaa, koska en tahdo kuitenkaan hätiköidä asian kanssa, linnulle se tulee varmasti olemaan vaikeaa ja toivon sen olevan kuitenkin hyvässä ja vakaassa kunnossa.  Pitänee tosin muuttaa tuota riistakeskuksen hakemusta ja vaihtaa se tuontipäivämäärä. Sieltä ei kyllä ole vastausta vielä tullut, mutta toivottavasti tämä vaihto onnistuu ilman ongelmia. Ollaan yhteydessä kasvattajaan tänään vielä ja yritetään selvittää uutta päivämäärää, ilmottelen asiasta kun tiedetään paremmin.

 

Comments(4)

 • 21.3.2015, 12:45  Vastaa

  Voi kun toiset on jo ihan isoja pulusia 🙂 Onko ne vielä näyttäny mitään merkkejä sukupuolesta?
  Mistä muuten ostit tuon ilmanpuhdistimen?

 • 21.3.2015, 12:55  Vastaa

  Noh ainakin kumpikin kiipeävät toistensa selkään 😀 tekevät tätä monesti päivässä. Tilasin ilmanpuhdistimen verkkokauppa.comista 🙂

 • 24.3.2015, 12:59  Vastaa

  Joo ne teki sitä jo ihan pienenä 😀 Ite aattelin sillon, et olisko se vaan opittu tapa vanhempia katselemalla, mutta tiiä sit 🙂 Onko kumpikaan tehny sitä bow-coo juttua? Sitä ei tee, kun koiraat.

 • 25.3.2015, 14:45  Vastaa

  aww 😀 ei ne oo sitä tehnyt ainakaan vielä, mutta joo selkään kiipeävät jokapäivä ja kurisee oikeen söpösti toisilleen

Leave a Comment