B poikue uuteen kotiin

Istun tällä hetkellä junassa ja olen matkalla Espooseen, kotiseuduilleni.  Huomenna, lauantaina lähtee B poikueen kummatkin poikaset uuteen kotiin. Kummatkin pääsevät samaan kotiin ja tuleva koti vaikuttaa niin upealta, olen todella iloinen tästä, vaikka vähän haikeaa on luopua noista kahdesta, kerkesin niihinkin jo niin kovin rakastumaan.  Bright eyes yllätti niin useasti rohkeudellaan ja siitä on kasvanut niin kaunis nuori. Pidin poikasia vähän luovutusiästäkin pidempään kotona jotta ne olisivat varmasti valmiina lähtemään uuteen kotiin.  Laitoin eilen illalla ne jo matkahäkkiin ja tänään koulunjälkeen hain kotoa ja menin suoraan asemalle.  Yllättävän rauhallisesti ovat pienet ottaneet tämänhetkisen siirron.  Pari kertaa pientä ääntä päässyt, mutta ei kiljumista, ihan rauhassa ovat.

Sitten siitä ruusukakadusta! Kiitos kaikille jotka auttoivat ja jakoivat kokemuksiaan. Saatiin sovittua kasvattajan kanssa että siirretään se haku ainakin kuukaudella eteenpäin, ehkä mahollisesti 21.5 saattaa olla sitten se  sopiva. Koska en tuo itse lintua, en voi vaikuttaa niin suuresti aikatauluihin kun kaverini on niin ystävällinen ja tekee sen kaiken puolestani, niin en voi vaatia päiväntarkkaan jne, mutta siis päivät ei ole vielä yhtään varmoja! Ilmottelen kun tiedän paremmin. Pitäisi se hakemuskin muuttaa.

Toissapäivänä kaverilleni oli tullut paketti oven taakse ja siellä oli muutamia tilattuja asioita kakadua varten. Tänään menin itse hakemaan postista  vähän erikoisemman orren ja myyjä oli lisännyt mukaan  ohuemman yllätysorren. Ihan luonnonpuuta kummatkin, mutta se ohuempi on ehkä vähän turhan ohut kakadulle, mutta hätä ei ole tämännäköinen, sen voi vaikka antaa puluille. Lisää on vielä tulossa. Nopeasti ne kyllä saapui kun ei siitä ole kauaa kun ne tilattiin.

Sain myös vinkkejä tulevan ruusun ruokkimiseen ja pyynnön jos voisin kirjottaa enemmän niiden ruokinnasta. Suomenkielistä tietoa tästä lajista ei pahemmin löydy. Otan mielelläni haasteen vastaan ja voisin kerätä sivulleni osuuden ruusukakaduistakin. Kiitos paljon tästä ideasta, tosin sen tekemiseen voinee vierähtää tovi. Opettelen itse ensin tarkemmin asioita ja tahtoisin myös tutustua tulevaan lintuunkin paremmin ennenkun rustailen mitään.

 

Comments(0)

Leave a Comment