Pastellipoikaset

Shaman ja Aiwass pääsivät pesimään uudelleen hetki sitten, koska pari oli taas aloittamassa lattialle munimisen. Annoin niiden siis mieluummin luvalla yrittää. Munia tuli neljä, joista kaksi kuoriutui. Poikaset tulivat pari päivää sitten pesästä ja harjoittelevat vielä lentämistä. Kumpikin on kuitenkin päässyt jo orrelle mikä on hieno juttu. Poikaset saivat myös viralliset nimensä! Toinen poikasista on myös helmiäinen, ja todella kaunis semmoinen onkin. Tämän poikasen pidän itselläni. Sen kutsumanimeksi tuli Lucatiel, koska olen odottanut jo kauan neitokakadunaarasta, jolle voin antaa tämän nimen. Poikanen on naaras, mutta harmaasta poikasesta ei pysty sukupuolta sanomaan. Laitoin eilen sen DNA-testin postiin, eli odotellaan noin kuukauden verran tuloksia. Jos lintu on koiras, sille on koti jo tiedossa, se muuttaisi Ludwigin mukana uuteen kotiin. Jos se on naaras, niin pitää sitten etsiä koti muualta, saa nähdä. 

TeraNymphicus's Night of the hunt
TeraNymphicus's Numbing mist

Undulaattipoikaset muuttivat isänsä Gachiinin kanssa sinne Ahlmanin koululle. Koululla oltiin kuulemma odoteltu lintuja jo innolla. Seuraavana päivänä ne olivat jo uskaltautuneet syömään hirssiä opiskelijoiden kädeltä. Olen niistä niin ylpeä. Meiltä menee sinne vielä tulevaisuudessa pari undulaattia lisää, että saavat vähän isomman parven. Neitokakadunkin olen sinne jo luvannut.

TeraNymphicus’s Maneater, kutsumanimeltään Keegan, muuttaa viikonloppuna uuteen kotiinsa siskoni luokse. Tätä lintua tulee erityisen ikävä, koska se on ehkä kaikista poikasista kesyin ja hellyydenkipein mitä olen koskaan kohdannut. Se on aivan ihana nuori tyttö. Se on myös todella upea yksilö ylipäätään. Sovittiin siskon kanssa, että Keegan voi vielä tulla tänne mahdollisesti pesityslainaan, jos sillä vaikka onnistaisi Yharnamin kanssa. 

Tässä viikonloppuna tänne saattaa vielä muuttaa yksi undulaatti lisää. Tarvitsen parveen vielä yhden koiraan ja olen sopivan yksilön jo löytänyt, mutta nyt vähän jännitetään onnistuuko sen haku jne. 

TeraNymphicus's Maneater, eli Keegan
Pääsin mukaan lintuja viemään koululle ja päästin pienet häkistä lintuhuoneeseen.
 

Comments(0)

Leave a Comment