Parven vahvistusta

Hetki taas vierähtänyt edellisestä postauksesta, mutta nyt on taas uutta asiaa! Kauan odotettu Nito, eli Artick’sMercury, muutti meille. Kuten vähän pelkäsin, ihastuin myös toiseen lintuun ja kuinka ollakkaan, se muutti tänne myös. Olen aivan rakastunut näihin uutukaisiin. Ne ovat hyvin kotiutuneet jo ja ovat todella rohkeita ja uteliaita. Nito on vaaleahko dominoiva hopea koiras ja toinen uutukainen on dominoiva hopea naaras Riddare. Riddare tarkoittaa ritaria, se sopii teemaltaan hyvin Niton kanssa ja miksei myös muun parven kanssa. Linnut tulivat siis hyvältä kasvattaja ystävältäni Villeltä. Heidän kotisivut löytää täältä.Odotan todella miten Niton sulkapuku muuttuu vielä sen kasvaessa. Hopeilla on tapana vaaleta iän myötä ja Nito on jo nyt niin vaalea. Siitä tulee vielä upea!

Ostin linnuille hetki sitten hienon juoma-astian missä on pulppuava lähde ja muutama pieni vesiputous. Olin hyvin innoissani siitä, mutta näytti siltä, että linnut vain pelkäsivät sitä eivätkä enää juoneet. Lähde piti siis poistaa ja hyvin pettynein mielin luovuin ideasta jossa on liikkuvaa vettä.

Undulaateilla on ollut pesä jo jokusen aikaa, ja olettaisin poikasten kuoriutuvan pian, jos ovat kuoriutuakseen. Mutta pesän kanssa on ollut säätöä ja yhden munan Irithyll muni lattialle ja toisen ruokakuppiin. Viisi muuta munaa osuivat pesään sentään.  En ole nähnyt sen hautovan niin aktiivisesti kuin olisin toivonut. Saa nähdä mitä tästä tulee, jos tulee.

Tähän vielä kuvat uutukaisista!

Nito
Riddare

 

 

Comments(0)

Leave a Comment