Lintuhuoneen esittely ja poikasten kuulumisia

Tulin huomanneeksi, etten ole esitellyt lintujen tiloja sivuillani ollenkaan. Niin oleellinen tieto kuin miten lintuni asuvat, puuttuu kokonaan sivultani.  Joten kirjotin sivun lintujen tiloista ja se on nyt lisätty kasvatustyöni-valikon alle. Mutta sen löytää myös tästä linkistä: Lintuhuone. Käykää lukemassa ja aina saa kysyä jos on kysyttävää.

Mitä undulaattien pesään kuuluu, niin epäilen tuleeko Irithyllin munat kuoriutumaan, koska niiden väri on ollut alusta lähtien hieman läpikuultava. Yleensä hedelmöittyneet munat muuttuvat pian muninnan jälkeen enemmän mattasiksi valkoisiksi, mutta nämä kaikki vaikuttavat jääneen vähän kuultavemmiksi. Annan tietysti Irithyllin hautoa munia tarpeeksi pitkään, ennen kuin otan pesän pois. Todella harmi, jos kaikki munat ovatkin hedelmöittymättömiä, mutta ehkä myöhemmin sitten. Tämä on Irithyllin ensimmäinen yritys, joten ihan oletettavaa, ettei kaikki mene aina kuten toivottu. En ole nähnyt sen parittelevan pitkään aikaan, mutta munaa se silti ulos pukkasi.

Sitten mitä poikasiin tulee, niin kaikki kolme ovat uskaltautuneet jo kädelle. G-poikaset ovat todella rohkeita ja tulevat hirssin perässä todella helposti kädelle. Uskon niiden kesyyntyvän uusissa kodeissa huimaa vauhtia. Dexter ei taaskaan ole pettänyt mahtavilla geeneillään. Sanoisin että yhdistelmä Hemwickin kanssa on jopa parempi.

Poikaset alkavat olemaan jo aika itsenäisiä. H-poikanen vielä kerjää ruokaa vanhemmilta, tai ainakin yrittää.  Muutoin poikaset syövät jo itse todella hienosti. Niille maistuu myös tuoreet laidasta laitaan ja olenkin hyvin tyytyväinen, että poikaset ottivat hienosti mallia vanhemmista ja oppivat näin nuorena jo maistamaan kaikkea uutta. Pian siis voi koittaa aika poikasten muuttaa uuteen kotiin. Niitä tulee todella ikävä, mutta vielä on hetki aikaa nauttia niiden kanssa yhteiselosta. Tähän muutama kuva vauvoista!

 

Comments(0)

Leave a Comment