Juttuja parvesta

Kaiho saapui eilen, ei tainnut olla mikään ihme uutinen. Tyttö on oikein hyvin kotiutunut jo näin kattellessa. Stressin merkkejä ei tuosta näy edes, hienosti syö ja puhuu muille. Hermona oli hetken kun päästin muut aamulla vapaaksi ja se raukka joutui jäämään häkkiin. Parempi sille kuitenkin odottaa se viikko ainakin, ennekuin päästetään vapaaks.

Eilen oli puhetta yhden lintuihmisen kanssa, jolla on kokemusta monenmoisista rescue linnuista, että Tom voisi muuttaa sinne.  Tomillahan on nuo omat ongelmansa, eikä se sovi väriltään tai muutenkaan piirteiltään suunnitelmiini ”mitenkään”. Se on ns vain täällä hengaamassa, eikä myöskään ota kontaktia muihin, sähisee vain. Olen pidempäänkin miettinyt siitä luopumisesta, mutta en viitsi myydä sitä kelletahansa. Joutuisi niin suurella todennäköisyydellä kiertoon, enkä todellakaan halua sitä  sinne kun niin kovia kokenut muutenkin on. Suureen parveen ja isoon aviaarioon mahtuisi kuulemma Tom lisää, joten eiköhän se sinne mene. Iloinen olen, että pääsee osaavaan ja ymmärtävään kotiin, kuulumisia ja kuvia kuulen myös. Näin on varmasti sitten parempi lintujen kannalta. Tulevat poikasetkin tulevat viemään resursseja, joten parempi, että se on poissa tieltä sähisemästä poikasille yms.  Tom lähtee siis luultavasti helmikuun toisella viikolla uuteen kotiinsa.

Hirostakin oli puhetta, että ehkä sekin muuttaisi sinne. Onhan sekin rescue tapaus, mutta Hiron testipesinnästä riippuu miten toimitaan. Hirosta luopuminen olisi kuitenkin varmaan vaikeampaa, se omaa niin mahtavan luonteen, ettei siitä tekisi mieli päästää irti. Nytkin hirveä ikävä kun se majailee Annilla. Anni on juuri tuomassa niitä uusia lintujaan Suomeen, joten jjees, karanteeni alkaa senkin suhteen, eli Hiro jää kyllä pidemmäksi aikaa sinne. Hiron tilanteesta ei siis sen puoleen vielä tiedetä, mutta suuremmalla tod. näköisyydellä jää miulle, kun on sen verran karismaattinne ja luoneitkas tipu, ettei toista vain ole.

 

Comments(2)

  • Anonyymi
    21.1.2013, 19:47  Vastaa

    Progress!!
    Tämähän on hienoa. Yksi lintu pääsee toivon mukaan sopivampaan paikkaan ja toinen on totutellut vauhdilla teille. Nyt voi jännityksellä odottaa, mitä sieltä kehkeytyy! 😀

  • 22.1.2013, 10:59  Vastaa

    jepjep! 🙂 Hienosti menee ainakin toistaiseksi.

Leave a Comment