Josko nyt onnais

AJ undulaattien häkissä.
kuvan ottanut Miika

Elikkäs on tässä yritetty ties mitä kaikkea että joku pari saatais pesimään jotenkin. Ensinnäkin AJ ja Quinn piti viedä hoitoon Miikalle tosiaan. Siellä ne nyt ovat, ihan hyvin kyllä voivat ja ovat kotiutuneet undujen keskelle hyvin.

Suunnitelmana oli tietysti pesittää Kaiho ja Dexter, mutta äh, mitä enemmän tunnun suunnittelevan, sitä suuremmalla todennäköisyydellä kaikki menee jotenkin pieleen. Dexillä ja Kaiholla oli  Pönttö ja toinenkin tuossa avissa, mutta niitä ei näyttänyt kiinnostavan. Tera sen sijaan ihan villiinty pesimisen suhteen. Se ei muuta tehnykkään kuin etsinyt pesää ja pesää. Viimeyönä heräsin viidenaikaan yöllä kun Tera rapisteli häkissä. Häkin pohjalla itseasiassa. Kuulin sen kiipeävän alas pohjalle ja kävelevän pohjalla kunnes se lopetti. Pistin valot päälle ja tarkistin. Se oli häkin pohjan nurkassa ja kun lähestyin, se sähisi ja keinui varotukseksi. Menin siitä sitten pois ja mietin että mitä oikeen pitäisi tehdä. En ollut varma aikoiko se munia, joten valvoin siinä ainakin tunnin ja seurasin vierestä sen liikkeitä. Ei se kumminkaan mihinkään ryhtynyt ja meni orrelle lopuksi. Aamulla kaikki oli ihan normaalisti.

Päätin sitten kokeilla laittaa Dexter ja Tera pönttöineen pesityshäkkiin niin tällä kertaa uskoisin että saattaisi jopa onnistaa. Tera on todella innoissaan pöntöstä, Dexter on rohkeemmin kurkkinut jo sisälle.  Nyt pitää vaan toivoa, että alkavat sitten tosissaan tekemään jotain eikä vaan ”leikkiä”. Saa nähdä.

Tässä vähän kuvasia kun lupasin!

Nääin isot siivet mulla on!
poseeraus!  

 

Comments(2)

  • Anonyymi
    9.11.2013, 16:05  Vastaa

    Ihana tuo siipien levityskuva. ♥

  • 10.11.2013, 21:38  Vastaa

    kiitos kovasti 🙂

Leave a Comment