Hyvää uuttavuotta 2013!

HUOM, ettehän ammu lintujanne raketin mukana taivalle. Kuvan teossa ei satutettu yhtään lintua.

  Onnellista uutta vuotta meiltäkin päin!

Linnut eivät ole välittäneet paukkeesta, Dexter rupesi juuri sopivasti vuoden vaihtuessa laulaa lurittelemaan ja sen jälkeen menivät pikkuiset nukkumaan.   Tänäänkään ei mitään sen super erikoismpaa ole tapahtunut. Ehkä onnistuin näppäämään kuvan Dexin uudesta hienosta pyrstösulasta, en muuta… -> menee katsomaan….

tuota parempaa ei sitten löytynyt.. pöh, ehkä siitä vielä kuvan saa. Sitten kun koko pyrstö on kasvannu. Tänään lueskelin undulaatti genetiikka ja tuli huomattua miten samanlaista se on neitokakadujen kanssa, pitäisi vaan oppia muistaman mitkä on dominoivia,resessiivejä ja SKP sidonnaisia 😀 ja kahtella vähä syvällisemmin. Miika lupasi lähettää mulle undunsulkia ja neljä teräskippoa! ihanaa, niitä oon aina haikaillu.

Eilinen yö meni kyllä sinänsä huonosti,  koska pohdin ja mietin, pitäisikö luopua gerbiileistäni? Päätin sitten laitella ilmoituksia ja löytyi kyllä todella lupaava paikka. Ikävähän näitä tulee ja onhan tämä vaikeeta, mutta niiden parasta ajatellen. Lintuharrastus vie sen verran aikaa, ettei nämä pikkuiset saa tarpeeksi huomiota.  Mutta niin… Aina pikkusiskon huoneessa on gerbuja muutama joita voin mennä paijailemaan kun siltä tuntuu.

Enska, jako

Rinsessa Feedo

Undulaatit Riia ja Roxy, Miikalle <3

Sitten tänään taas olen piirrustanut ihmisille. Koulukin alkaa pian, joten taidan tämänhetkisen to-do-listin loputtua lopettaa tämän, ainakin hetkeksi.

 

Comments(2)

 • Anonyymi
  1.1.2013, 10:59  Vastaa

  Uusivuosi tuli ja uusivuosi meni.
  Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että on parasta luopua gerbiileistä. Onhan kaikkien lemmikkien saatava riittävästi huomiota omistajaltaan.:D
  Huomenna alkanee koulu sinullakin, joten toivottavasti nukuit riittävästi. 😀

 • 1.1.2013, 14:30  Vastaa

  niin tuli x) mutta tää vuos on kaukana menneestä 😀 justiinsa se alkoi. Ja niin, löysin aivan mielettömän hyvältä kuulostavan kodin noille, niin iloinen niiden puolesta :>

  juu alkaa, ja unirytmi on ihan kuusesta x) meen nukkumaan kolmelta ja herään yhdeltä 😀

Leave a Comment