Hirssintäyteistä joulua kaikille sulkapehvoille ja ihmisille

Tänään on Joulu! Heräsin aikasemmin viemään koiran, päästin linnut vapaaksi ja lähdin mummille syömään aamupuuroa. Kotiin tullessa ei mitään kummaa ollut tapahtunut, linnut oli kiltisti lintuvarmassa huoneessa.  Sitten annoin niille vähäsen hirssiä ja pelasin siskon kanssa. Esittelin Teran temppuja uudelle tutulle joka on kiinnostunut neitokakaduista 🙂  Satuttiin puhumaan niistä myös hyvä tovi. Satuin mainitsemaan, että mulle tulee vielä kuudes lintu, se dominoiva hopea. Mikä on muuten entistä varmempaa, sen tulopäivästä ei olla sovittu vielä, mutta tänään en ehkä kysele. Se on tammikuun loppuun asti hoitopaikassa, jonka jälkeen luultavimmin se pääsee tulemaan. Kirjottelen sitten kun tiedän. Sain tänään jo vähän alkurahoja ja viimeistään maaliskuussa saan kaikki kasaan.

Joululahjaksi linnut sai paljon Hirssiä, joita laitoin häkkiin moneen kulmaan ja kattoon. Saavat taituroida vähän senkin eteen. Tärkeimpänä sain ilmanpuhdistimen, joka oli jo kauan harkittu juttu. Siihen piti alunperin itse joskus säästää rahaa, mutta se vain tuppasi jäämään. Malli on Honeywellin Minitorni( Honey well  Mini tower). Näyttäisi pelaavan hyvin. Erittäin kannattava ja lähes pakollinen, varsinkin jos nukkuu samassa huoneessa lintujen kanssa. Niiden pöly ei tee keuhkoille mitään hyvää, ei edes lintujen omille.

UV-lamppua ei tullut, vaikka sitä olisin niin toivonutkin, mutta hei, kaikkea ei voi aina saada. Ehkä kun Kaiho on tullut, voi rahaa ruveta säästämään siihen.  Lamppu puuttuu, on jo se.. um. sanka mikä lie. Noh, me toivotetaan lintujen kanssa kaikille äärimmäisen hyvää joulua! <3

Vielä pieni ediitti. Sivulla on käyty tällä hetkellä n. 1500 kertaa! Kiitos kaikille jotka ovat vaivautuneet pistäytymään!

 

Comments(2)

  • Anonyymi
    25.12.2012, 01:13  Vastaa

    Hahaa, hyvää joulua myös sinne!
    Kiva kuulla, että joulu on olllut rauhallinen ja mukava. Toivottavasti linnut pitävät lahjoistaan!

  • 25.12.2012, 13:38  Vastaa

    Kiitos :> jeps, Hirssi maistuu. Ja aikasemmin tilaamat (joiden piti olla joululahjoja) ruokakupit on tosi nopeesti otettu käyttöön. Yleensä nää pelkää kaikkea uutta varmaan sen viikon ajan kunnes uskaltautuu kokeilee, niin ekana päivänä oli syömässä jo :> heh

Leave a Comment