Avain pakoon

Undulaatin poikanen seinän sisällä piti semmosta ääntä ja emot jo odotteli tuossa pesänsä ulkopuolella että millon se lapsi kömpii pesästä ulos, päätin että avustan poikasen sieltä. Ei se itse kömpelönä sieltä olisi päässyt.

Noh siitä sitten yrittämään. Yritin ties millä kauhalla lusikalla hammaspuikoilla ja villasukalla saada sitä ulos sieltä mutta mikään ei mitenkään ylettänyt edes pesään asti. Viimeinen vaihtoehto oli vaan repiä listaa irti että pääsee paremmin käsiksi peremmälle pesään. Revin sitten sitä ikkunalistaa seinästä ja poistin kuoriutumattomat munat ja poikanen oli piiloutunut kauas pesän nurkkaan mistä se oli silti hyvin vaikea saada ulos.

Viimein poikanen oli ulkona pesästä ja sen kynnet oli vähän likaiset joten toin poikasen huoneesta puhdistettavaksi. Varovasti rapsuteltiin kakkaa sen kynsistä pois ja se irtosi helposti. Sulkapuku on loistavassa kunnossa ja lapsonen on hyvin virkeä!

Pieni on kovin järkyttynyt vielä maiseman muutoksesta ja pysyttelee huoneen papereiden alla, saa olla todella varovainen askeleiden kanssa. Se on kuitenkin pärjännyt yön jo hyvin siellä ja uskon että emot sitä vielä ruokkivat. Eiköhän se tuolta vielä ala lentämäänkin oppia.

 

Comments(0)

Leave a Comment