Valmistautuminen

Linnuilla on nyt vitamiinikuuri ja nostan ravinnon kalkkipitoisuutta ja paljon enemmän tuoreita. Suihkuttelua todella paljon ja kokoajan on kylpy”allas” esillä, jotta pääsevät kylpemään.

Tänään sahasin pöntön osat. Kiitos Idalle hienosta luonnoksesta! Sain sen suunnilleen sopivaksi, ongelma on vain että tarpeeksi pieniä nauloja ei vielä ollut, joten huomenna ostamaan. Pitäisi myös mennä ostamaan se webkamera jotta saan sen viritettyä pönttöön sopivasti.

Tilasin myös renkaat! Wou!  Aikasemmassa tekstissä (Rengastus pohdintaa) mietin millaisen tekstin laittaisin. Mahtuisiko sana TERA renkaaseen ja onko se sopiva, vaiko sitten TEN(lyhenne TEraNymphicus), mutta päädyin nimikirjaimiin VK (Viivi Koponen, obviously). Hauska yhteensattuma on se, että kasvatusvärinäni pidän valkokasvoa ja sen lyhenne on tietysti (suomeksi) VK 😀 Nojaa, ihan hieno. Eli renkaaseen tulee suunnilleen tällainen teksti 01 VK FI 13
01 on juokseva luku, eli monesko poikanen
FI tarkoittaa, että poikanen on syntynyt Suomessa
ja 13 on lyhenne vuodesta, 2013

Kuitenkin epäilyttää suuresti pesinnän onnistuminen, koska Quinn ei oikein ole osannut juttuja täysin oikein ja vielä pahentamaan tilannetta, Quinn pitää enemmän Kaihosta kun Terasta. Vaikka ovatkin paritelleet (taino, yrittäneet). + Kummatkin ensikertalaisia! Toivo on kuitenkin yllä.

Ei nyt muuta, tällainen lyhyt avautumis teksti… Vielä lahjaksi kylpevä Quinn

 

Comments(0)

Leave a Comment