Uusi pesitysyritys

AJ ja Dexter saivat pöntön vähän aikaa sitten. Nyt niillä ei mennyt kuukautta että AJ uskaltautui viimein pönttöön. Vaan ensimmäisenä päivänä kävi jo kova remontti. ( P: <- olin kirjottamassa roolipelivuoroa tähännäin.. hyvin menee ). Eilen oli jo ensimmäinen muna pesässä. En tiedä onko hedelmöittynyt. Kovasti pari on paritellut ja  hautoo hienosti vuorotellen. Tänäyönä saattaisi tulla siis seuraava. Toivotaan parasta. Ja toivotaan todellakin että tämä poikue nyt onnistuu, en anna poikueen koon päästä liian suureksi tälläkertaa, jos se siitä viimeksi johtui kun kaikki vähän epäonnistui.

Muutoin linnuilla on mennyt hyvin. Olen kovasti lukenut juttua taas lintujen ruokinnasta ja pohdin miten saan olot niin parhaaksi mahdolliseksi kuin vaan voin. Päivä lasketaan jo niin huolella! Kaikki on miltein valmista, vielä vähän yli viikko. Useimmat tilatut tavarat ovat saapuneet jo, mutta ystäväni tuo ulkomailta tullessaan vielä muita juttuja mitä ei suomesta saakkaan. Eli sitä Jehlin ruusukakadu seosta, pellettiä (harissonia mitä saa ihan suomestakin) ja leluja ja kaikkea muuta krääsää. Ollaan tilattu myös köyttä ja toisenlainen lintulamppu vielä ton putken lisäksi.  Olen jo kauan haaveillut köysiradasta ympäri kämpän. Nyt aion tehdä sen.

Kaiji on kotiutunut loistavasti. Se laulaa usein ja se tulee kädelle (mitä se ei kuulemma aikasemmissa kodeissa ole tehnyt) ja  kovin laulaa tytöille. Vaikka tämän jälkeen se sitten häätää ne viereltään. Mutta jotain ihan pientä saattaa olla Arminin ja Kaijin välillä. Toivotaan parasta että niistä tulis nyt jotain, mun tuuria on ettei mikään onnistu.

Mitähän muuta….Ottakaa muutama kuva

 

Comments(2)

 • 9.5.2015, 22:59  Vastaa

  SUIHKUTUOKIO
  jizzzz
  oi persikka koitti tänne <3
  ihan parhait noi pesukuvat
  ylinkuva armin x levi
  otp
  sinä ja sun köysiratas xDD <3

 • 9.5.2015, 23:04  Vastaa

  JOO! olit todistamassa kylpytapahtumaa O::: omg xDd joo Persikka yritti tänne… bahahaha ihmettelinki et mihin mun teksti oikee katos ku yritin kirjottaa sitä kaako mut se tuliki tänne :>

  MIKS ARMIN ON MUKA TOP?!?! NE ON Ollu jo yhes kertaalleen.. jos kaksikin… ja levi oli muuten boss

  HUEHUE

Leave a Comment