Turun messut + lintutapaaminen

Anteeksi taas hyvin epäaktiivisuus vaikka juttuakin olisi kirjotettavana. Aikaa on hyvin niukasti eikä inspiraatiota kirjottamiselle ole oikein löytynyt.  Kuitenkin, nyt juttua on taas tapahtunut ja tekstiä siis on, tosin on kovin myöhä nyt, joten en varmaan suurta juttua jaksa kirjoittaa. Alotetaan turun messuista!

Menin siis turun messuille Kaijuleita taas edustamaan. Lähtö oli lauantai aamuna, menin bussilla Monican kanssa  alkuun ja loppumatka mentiin sitten Jaken kyydillä. Kyydissä oli siis 3 ihmistä ja 5 lintua. 2 valkokakadua, 2 amatsonia ja  Tera neitokakadu.  Messuilla tapasin taas lintuihmisiä ja lintuja ja pääsin kakadun kainaloon turvaan maailmalta. Oli oikein hauskaa.  Kuvasin myös Kaijuleiden esitystä jossa kerrottiin kodinvaihtaja linnuista ja muuten vain lemmikkilinnuista.  Tera malttoi hyvin ja kesti 2 päivää messuilua loistavasti.

kuvan ottanut Tarja Pajari(AJn siskon omistaja)

  Yön vietin Pinkulla, kiitos tälle ihanalle ihmiselle kun päätti majottaa meikän lintuineen sinne <3 Se oli loistavaa. Olin kauan halunnut tavata hänet ja päästä katsomaan lintuja yms. Tera meni ihastumaan hänen neitokakadu Wakkoon ja Wakko taas Teraan.. sen pienen hetken mitä Tera siellä oli. Oli myös loistavaa nähdä kanarialintuja ja muita peippoja. Suuri aviaario täynnä pikkuisia. Aina kun olen pienistä linnuista, eteenkin kanarioista, ollut kiinnostunut.

Tera sormella

Kun lähdettiin messuilta ja odoteltiin Monican kanssa bussia. Istuskeltiin pihalla penkillä lintuinemme. Tera sitten meni ja huomasi naakkoja. Yritti sitten huudella niiden perään, mutta jotain muuta tapahtui. Kaiku. Kaiku toisti aina Teran huudon joka innosti sitä huutamaan vain enemmän ja enemmän. Se huusi varmaan sen koko vartin ajan mitä odoteltiin. Bussissa se sitten hiljeni. Bussissa Tera taas kaipasi läheisyyttä, se tahtoi rapsutuksia kaltereiden läpi ja halusi levätä vierelläni. Se roikkui mielummin kaltereissa kun orrella, joten pistin sormen sille orreksi ja siinä se sitten rentoutui. Sormi kyllä puutui! Päästiin kotiin turvallisesti ja erittäin hyvillä mielin. Tera oli tietysti myös uupunut mutta seuraavana päivänä taas normaalisti virkeä.

Sittemmin erikoisempia ei ollut tapahtunut, kunnes nyt viikonloppuna. Miika tuli taas tänne yöksi, mutta tällä kertaa otti undulaatteja mukaan!  Undut selvisivät ensimmäisetä kunnon matkustuksesta ja yökylä reissusta oikein loistavasti, halusivat kuulemma kotona takaisin matkikseen kokoajan.  Noh Meillä kumminkin Dexter oli ensimmäisenä kiinnostunut uusista undulaateista ja tietysti meni niiden matkahäkin päälle tirkistelemään. Se kuitenki koki ne enemmän uhaksi ja sähisi ja  levitteli siipiä. Voi sitä kurjuutta Dexin mielestä kun päästettiin undunduut vapaaksi! Ne vasta innostuikin. Dexter oli kauhuissaan. Sen ego on varmasti murskana nyt 😀 Pelkäsi pikkusia lintuja vaikka kuinka esitti alkuun olevan kovakin pomo. 

Dexter uhoilee Roxylle joka rauhassa vain kummasteli uusia maisemia.

Oli todella mukava viikonloppu ja linturikasta ollut nyt tapahtumat. Loistavaa! Sovittiin jo enskuuhun tapaaminen taas Miikan luona, jolloin Tera tulee mukaan taas. Viikonlopuksi sinne taas puhumaan linnuista, tekemään leluja ja katsomaan leffoja 🙂 Mahtavaa!

Unohui mainita, että yllätyksiä neitokakadurintamalla on ollut se, että eräälle henkilölle oli mitä luultavimmin ilmestynyt harvinainen väri, pastellikasvo! Toinen niistä muutti nyt Ida-Emilialle! Olen hyvin onnellinen ollut hänen puolestaan siitä ja muutenkin tästä erittäin loistavasta yllätyksestä. Niistä voi lukea lisää täältä

 

Comments(0)

Leave a Comment