Tom lähti

Tänään se päivä tuli. Tom lähti.Tom tultiin hakemaan tänään joskus yhden maissa. Jutusteltiin tulevan omistajan kanssa vähän kaikesta samalla ja hän tutuistui lintuihin.  Rahaa en halunnut hänestä, koska tärkeintä on hyvä koti, minne se pääseekin. Sain kuitenkin sopivasti matkahäkin ja vähän suuremman häkin jonka voi laittaa kahteen osaan, eli joko jättää matalemmaksi milloin se menee myös matkahäkistä. Jos häkkien ovet olisivat natsanneet niin olisin voinut tehdä häkkiviritelmän, muttei se oikeen toiminut, joten se häkki meni kaappiin hetkeksi ajaksi. Luultavasti menee hyvin sairashäkkinä tai totutushäkkinä. Tässä kuvaa vähän sopivasta matkahäkistä.

Sitten päätin ryhdistäytyä ja mennä metsään keräämään keppejä linnuille, että niillä olisi enemmän tekemistä  häkin ulkopuolella. Löytyi paljon hyviä ja sitten pestiin ja puhdistettiin niitä urakalla. Kun vihdoin oli saatu kuivaksikin vielä ne niin piti asetella ne huoneeseen. Olisin halunnut jonkun nurkkauksen johon keräisi kunnon puun, mutta se ei tässä järjestelyssä ole mahdollista, joten tein viritelmiä häkin katolle. Aluksi sitä katsottiin hyvin järkyttyneenä, mutta AJ oli ensimmäinen joka uskaltautui mennä sinne 😉 Tällainnen keskeneräinen räpläoly siinä nyt on, mutta parantelen kunhan saan parempia oksia ja teen uusia leluja. Kiinnitin myös  tietokoneen näytön päälle yhden kepin, koska on linnun jaloille parempi seistä oksalla kun tyhmällä sileellä näytön reunalla. Rumahan tuo viritys on, mutta ei se kuitenkaan käyttöä haittaa 😉

Tuntuu niin oudolta taas kun on vain 4 lintua. Yleensä lasken pari kertaa päivässä että niitä on nyt 5. On niin hassua…Myös vähän outoa kun ei aina tarvitse säikähtää kuka tuolin nojalla istuu, koska useimmiten se on aina Tom joka siellä kököttää. Nyt muut ovat vain  siellä missä yleensä. Eipähän tarvitse pelätä etten nojaa enään sen päälle.  Linnut on myös vähän ihmeissään, parvi on vähän tavallista hiljaisempi nyt. Kaikki on vähän järkyttynyt. Mutta eiköhän se siitä vielä. Seuraava lintu joka tulee on siis Quinn, ja en aio tehdä sitä virhettä että tungen heti kaikkien sekaan, koska lyön vaikka vetoa, että se ihastuu ihan keneen tahansa muuhun kuin Teraan… Laitan ne asumaan kahdestaan toiseen häkkiin ainakin sen viikon ajaksi minkä sen pitää olla häkissä muutenkin.  Hironkin kuulumisia voisi kysellä vähän ja siitä pesityksestä ja muusta ja sen semmoista.

kaappi sisältää 3 häkkiä

kauhistuneet linnut
todella ruma viritelmä

 

Comments(0)

Leave a Comment