Taiteilut

Päätin äänestyksen perusteella kertoa myös vähän taiteesta. Olen nyt pelaillut paljon FLY LIKE A BIRD 3 ja roolipelaan siskoni kanssa, joten sieltä on tullut nyt uusia kivoja hahmoja, joita olen piirrustanut.   Tässä muutamia

Dolorem(uuttukyyhky) ja Alaminen (kottarainen)
Johtaja(punarinta) & verdraaid(maakotka)

Verd ja Johtaja (alice ja poikaset taustalla)
Johtaja ja Alaminen

Kurko, RunQQ, Karkotin & Alaminen
Verdraaid, Johtaja & Alaminen

Thähän loppuun vielä, videoin kun piirsin tuon yhden kuvan

 Kakadut-projekti on jo aika pitkällä. Pian kaikki kakadut piirrettynä, pitää katsoa viittiikö siitä tilata vielä ihan kirjaa, on nuita kuitenkin aika vähän.  Tässä yksi kuva 😉

Koulussa aloitin yhden kuvistyön, ns veistoksen. Teen   paperista ison linnun. Jalat ja nokka on muotoiltu savesta, ja tiistaina aion rakentaa pohjan, kanaverkosta ja liisteristä muodon. Sen jälkeen alkaa ”päällystäminen”. Jokainen sulka tulee olemaan paperia. Siitä tulee aika IRL-kokoinen, vaikka lajia en ole vielä varmaksi laittanut, luultavasti se valkokakadu, koska koulun värivalikoima papereissa on vähän huonohko.. Kuvia voin ottaa tekovaiheesta kun taas pääsen kouluun.

Piirsin eilen tatuoinnin luokkakaverille, tosin en viitsi julkaista, kun en tiedä haluaako… koska muuten kuka vain voi kopioida sen ihtelleen. Olen tehnyt tatuointeja jo varmaan 10 ihmiselle ja ihan tyytyväisiltä ovat vaikuttaneet.

Mitäs linnuille kuuluu sitten?

Tera ja Dexter parittelee taas jokapäivä ja AJ katsoo nyrpeänä vierestä. Dex on alkanyt kehittyä myös psyykkisesti vähän, se tulee paremmin toimeen muiden kanssa ja on alkanut lopettaa turhan huudon kun ei ole päässyt pesimään. Älä huoli, kyllä vielä pääset.  AJ handlaa ympäritempun jo hienosti! Nykyään pelkkä käskysana riittää. Kaihokin alkaa vähän oppimaan sitä.  Muutoin parven kanssa on ihan normia, ei mitään erikoisempia. Tänään tosin  oli vähän päänsärkyä ja makoilin sängyssä, oli kiva huomata, että Tera, Dex ja AJ tuli sängylle ja kiipeilemään mun päälle rohkeesti. Kaiho oli niin tulossa, mutta ei sitten ihan uskaltanut. Pidettiin sitten myös rapsuttelu tuokio Teran kanssa. Se suki hiuksiani ja minä rapsuttelin pikkusta siinä sen 20 minuuttia. Harjottelin myös vähän lintuja taas, kun on päässyt rapakuntoon tässä. Lintukirja esiin ja tunnistin n. 200 lajia 250:stä, eli ihan ihmeen hyvin. Kerrata vois taasen toisella kirjalla, kyllä ne vielä muistuu tarkemmin. Suurimmat ongelmat oli pikkusirkkujen kanssa, jotka on kaikki vähän keltaruskeita ja sitten parin hanhen kanssa, joka oli yllättävää, yleensä tunnistan nekin… mutta kertausta.

Gerby, kuvakulman harjottelua ja testasin värittää Gerbyn realistisemman väriseksi

 

Comments(3)

Leave a Comment