Ruusut yhteen ja parvenlisäystä

Kiva mainita tästä joka kerta kun kirjotan, etten ole kirjottanut hetkeen, mutta johtuu siitä ettei ole mitään sanottavaa. Mitään erityisempää ei ole tapahtunut.  Poikasilla uusissa kodeissa on mennyt todella hyvin, olen edelleen niin ylpeä pienistä. Pesimistä hinkuu täällä Tera ja Hiro, Dex ja AJ ja pulut Leslie ja Oda …  niin ja Armin joka tahtoisi lisääntyä äitinsä kanssa… Tera on muninut huoneen yhteen nurkkaan, Armin yrittää hautoa niitä välillä. Pulut munineet toiseen nurkkaan, tarkistin ne, niissä ei pitäisi olla mitään, joten annan niiden hautoa vielä kun jaksavat.

Sitten jännempää! Erwin ja Jiyuu ovat ottaneet jotenkin askeleen eteenpäin niiden suhteessa. Erwin tykkäsi roikkua Jiyuun häkin kaltereissa kun Jiyuu on siellä sisällä. Antoivat pusuja toisilleen kaltereiden läpi. Häkin ulkopuolella ei kuitenkaan läheisyyttä sallita. Lauantaina Jiyuu päätti muuttaa Erwinin häkkiin. Ihan itse se sinne meni eikä tullut pois. Territoriaalinen Erwin jonka olis luullut suuttuvan, otti asian niin nätisti. Nyt ne kaks asuvat siis samassa häkissä. Säästää tilaa ja antaa linnuille paremmat mahdolisuudet sosiaaliseen kanssakäymiseen. Hienosti on sujunut tähän mennessä, siirsin sunnuntaina jo Jiyuun häkin parvekkeelle pois tieltä.

Sitten kauanaikaa sitten sovitut koirasundulaatit Annilta! Linnut tulee perjanaina näillä näkymin. Sovittiin jo silloin kun tyttöjä olin hankkimassa, että Annilta myöhemmin puolisot heille. Nyt viimein on hyvä tilaisuus ja erisukuiset poikaset. Kaikenlisäksi toinen niistä on oikea mysteerilapsi! Se on väriltään harmaa, vaikka sen ei pitäisi mitenkään genetiikan mukaan olla, ottaen huomioon vanhempien värit ja suvut! Testataan tulevassa pesityksessä joskus miten sen väri käyttäytyy.  Lintujen nimiksi päätettiin Luke ja Sebastian.

Mysteerilapsi Sebastian
Luke
 

Comments(0)

Leave a Comment