Rakensin ständin!

Täällä valmistaudutaan vaan entistä enemmän Erwinin tuloon. Olen nyt lähipäivinä raahannut ison läjän keppejä ja oksia ja puita kotiin. Hississä naapurikin vähän ihmetteli keppikasaa sylissäni.  Keräsin keppejä alunperin että saisin Erwinin häkkiin orret. Kun sain sen valmiiksi, mietin mitä teen tällä isolla suoralla kepillä… jos rakennan ständin! Sitten piti mennä etsimään lisää ja lisää keppejä.

Naulaaminen ei sitten millään onnistunut, luovutin suosiolla, päädyin käyttämään nippusiteitä. Perhana, menin tuhlaamaan kaikki isoimmat nipparit  muihin juttuihin aikasemmin, pienemmmät ei riitä kahen puun ympäri… olen taas jumissa… Kävin sitten tänään ostamassa lisää niitä ja sain jonku rumiluksen väkerrettyä. Ei sen tarvitse kaunis olla, kunhan linnulla on paikka missä istua muuallakin. Olen hyvin inspiroitunut videoista, missä koulutetaan lintua lentämään ständille pyynnöstä ja takasin, joten oli pakko joku kyhätä. Kiinnitin myös pulujen häkkiin pienen ”ständin” ja Erwinin häkin katolle isoja oksia, ettei tarvitse kaltereilla istua vaan on vähän parempi alusta.  Ja niitä saa ihan rauhassa jyrsiä jos huvittaa. Hiro ainakin kiinnostui jo ton puluhäkki ständin oksan jyrsimisestä, lattia on ihan täynnnä roskaa, mutta se ei menoa hidasta!

Mulla oli periaate mennä keräämään pienempiä keppejä, että saan niitä kiinni tohon ständiin. Menen metsään ja löydän lähes kokonaisen pienen puun. ”Tämä on pakko saada”. Sitten kannan yli kaksmetristä puuta sisälle kerrostaloon. Ylimmät oksat katkeili kun hakkasin sillä vahingossa kattoa.. hupsista… Neitokakadut sai tän puun ja  järjestin niille vähän paremmin okseia ettei oo noita pystysuoria keppejä pelkästään. Kaikki ihstuivat tohon uuteen järjestykseen. Kimppakuva!

Kyseltiin vähän Erwinin kuulumisia muutoin, sillä kuulemma mennyt hyvin, emot ei enää oo nyppinyt sitä ja sillä pitäis olla päässä kaikki sulat jo kun se tulee tänne.  Kasvattaja ei ole kovin monisanainen, sen viestit on aina lähes parin sanan mittaisia, joten ei saatu hirveesti irti, toivon kuvia taas myöhemmin. VIELÄ KUUKAUSI!!

Papu tulee viikonloppuna myös! Tätä on odoteltu! 🙂 Vielä viikko tähän!

 

Comments(2)

 • 20.4.2015, 19:09  Vastaa

  AWWW JIZZZ
  miksalotanainakaikentolla
  ihania kuvia <33
  aww armin on nii tyhmännäkönen aina<3
  se on niiin selkee ittensä ei hitto
  ihanat nänni ja miksu
  toi sun ständi on paras riittimesta
  ja toi uus puu nättää NII KIVALttA

 • 20.4.2015, 19:11  Vastaa

  NIINPÄ!!! xD why…

  Kiitos <3 kyllä on kivoja kuvia paljon 😀 tirsk

  Armin on vähä pöllö ): mut ei viksus mieles

  ÄLÄ DISSAA HEI MUN STÄNDII SSE ON UPEE LINTUPUU!!!!

Leave a Comment