Joulupoikasia?

Teralla ja Hirolla on tällähetkellä kaksi poikasta!  Juuri sopivasti kuoriutuivat näin joulun lähestyessä. Niinkuin viimevuonna. Toivotaan parasta nyt. Tahdon nyt purkautua ja myöntää virheen. Kun tulin eilen kotiin töistä, kävin ensitöikseni tarkistamassa linnut. Kauhukseni huomasin, että vesikuppi on pudotettu lattialle taas. Huomasin emoista että niillä oli kauhea jano, kumpikin kiipeili mussa kun yritin mennä hakee sitä juomakuppia ja täytin sen uudelleen ja kumpikin joi ihan kunnolla.  En osaa sanoa kauan ne on ollut ilman vettä, eilen illalla se oli paikoillaan vielä, joten luultavasti joskus aamusta/päivästä mennyt putoamaan.  Tämä ratkaisu ei yksinkertaisesti vaan toimi. Olisi pitänyt tajuta jo aikasemmin että pitää keksiä toinen tapa. Maahan en viitsi pistää kun se menee siellä heti likaiseksi. Olen jo yrittänyt.

Toivon ettei poikasille tai emoille käynyt sitten loppupeleissä pahemmin kun joutuivat janossa kestää ): On tästä aivan kamalan huono mieli. Päätin sitten tilata semmosen isomman vesiautomaatin joka kierrättää vettä että pysyy raikkaana  ja sen verran iso vehje ettei linnut sitä pudottele. Toivottavasti se  tulee pian koska toista kertaa en halua tätä nähdä tapahtuvan. Ihan mielettömän pahamieli tuli.

Eihän kukaan täydellinen ole, mutta ois ton voinu välttää kuitenkin…virheistä oppii, onneksi kukaan ei sentään janoon ole kuollut tai kuihtunut, joten ei ollut syytä paniikkiin.  Toivottavasti se uus automaatti auttaa tähän ongelmaan.

Viimeinen C poikueesta lähti viikko sitten uuteen kotiin. Sillä on ollut paljon totuttelua uuteen ympäristöön ja kotiin. Myös ero kavereista on ollut sille vähän raskaampaa joten sille päätettiin hankkia kaveri jo nyt, mikä on hienoa. Toivon että se kaverin myötä sitten vähän rentoutuu. Jaksamisia pienelle.

Ottakaa video tyhmästä Erwinistä loppuun

 

Comments(0)

Leave a Comment