Jiyuu on täällä

Jiyuun hakureissu oli ikimuistoinen ja hauska, kiitän edelleen suuresti ystävääni Emmaa kun pääsit ajamaan sen matkan ja Ereniä kun tulit mukaan. Haku onnistui ilman ongelmia, saatiin lintu helposti matkahäkkiin siirrettyä ja se pääsi hupun alle piiloon, oli niin myöhäkin että oli todella pimeää.

Kun oltiin kotona, saatiin kaikki rapsutella Jiyuuta ihan kunnolla. Sitten avasin matkahäkin luukun ja se kiipesi kädelle ja sain sen nätisti siirrettyä omaan häkkiinsä. Sitten rapsuteltiin kaikki sitä vähän lisää. Se ei ole mitenkään vieraskorea jos saa olla häkissä sisällä, kaikki saa heti rapsuttaa. Neiti on kanssa hyvin kiinnostunut ympäristöstä ja kaikesta mitä ympärillä tapahtuu. Se myös liittyy aina nauruun ja hysteria tarttuu siihen yhtälailla. Erwin on hyvin kiinnostunut ja olen niin helpottunut, ettei se osota
mitään agressiivisuuden merkkejä. Se kiipeilee Jiyuun häkin ympärillä. Jiyuu taasen vähän arastaa sitä ja menee häkin toiseen nurkkaan Erwinistä. Ehkä ne ajankanssa tottuvat toisiinsa, mutta ei ainakaan mitään kaltereidenvälistä nokkapokkaa.

Jiyuun äänet ovat jotain aivan liian ihanaa kuunneltavaa. Se höpisee paljon, sillä on niin kiltti vähän höntti ääni. Erwin ei paljoa puhu noin, se hokee vaan ”mitämitä” ja ”erwin”.  Mutta voi että, kun toinen huusi vähän niin kumpikin innostui vähän kiljumaan… tästä mua taidettiin varottaakkin. Mutta pakko sanoa, ei näiden ääni vielä ole niin paha kun amatsonin.

Erwiniäkin sai muut rapsuttaa viikonlopun aikana, pitäisi muiden vaan enemmän uskaltaa antaa sille herkkuja ja yrittää rapsuttaa ettei se oikeasti kiinny niin lujaa muhun niinku se on vähän.  

Ainiin! vielä hienoja uutisia, löysin tänään Teran ja Hiron pöntöstä munan. En ole ihan varma onko se tänään vai eilen munittu, seuraavasta munasta näkee. Saadaan myös jännitellä tuleeko niistä mitään vai ei, toivotaan nyt kuitenkin parasta!

 

Comments(2)

 • 8.11.2015, 23:06  Vastaa

  hihihi<3 jiyuu ja kaarnat
  >33
  ää se on nii nätti erwinist ja jiyuuust saa luvan tulla hyvät kaverit
  jiyuun "WOAAA" ja "hmH!" äänet on parahait<3

 • 8.11.2015, 23:09  Vastaa

  eiköhän niist tuu kavereit <3 :33 Jiyuun äänet on parhaus enkestä oikeesti xd <3

Leave a Comment