Isoin askelin eteenpäin

Edistystä on taas tapahtunut! Olen jännännyt jo kertoa asioista, mutta en ole kerennyt ja nyt asiat alkaa jo unohtumaan.

Ensinnäkin edistytään sen Papu valkokasvon kanssa. Papu tulee siis tänne näillänäkymin 24 päivä. Tätä ollaan odotettu. Sitten toivotaan lujaa että se kiinnostuisi Arminista. Warudo on hetken hoidossa Erenillä ettei Papu ehtisi kiinnostumaan tästä (Neiti kun on sinkku). Waru on kuitenkin hyvässä paikassa ja tulee pian takaisin kunhan Papu ja Armin ehkä mahdollisesti olisivat kiintyneet tai pariutuneet jotenkin.   Saan parhaillani kuulla Warun elintoiminnoista hyvin tarkasti. ”waru kakkas”. Kiitos <3  Tiesin et suhun voi luottaa

Sitten taas Project Galah. Tulin torstaina kotiin koulusta, oli ollut aivan paskanen päivä. Oli postia ja katsoin paperia. Postiennakkokirje… 160 euroa, auts… se tuli vähän yllättäen. Menin sitten postiin noutamaan kallista postia. Surullista oli miten  niin kalliin postin takana olikin vain yksi kirjekuori. Ei mitään jännää… vai onko? Kyseinen kirje oli riistakeskukselta. Ollaan toimitettu sinne jo papereita ja korjailtu lähetettyä hakemusta sitämukaa mitä sieltä nyt saa vastausta. Kirjeessä olisi mitä todennäköisemmin paperi onko lupa myönnetty vai ei. Ajoin sitten kiiruusti kotia pyörällä ja avasin kirjeen niin jännittyneenä. Vastaus oli myönteinen ja voi sitä riemun määrää!

Tänään ystäväni oli yhteydessä lentoyhtiöön ja kyselimme miten olisi mahdollista lämmittää ruuma koska lintu menee sinne jne. lennot on nyt varattu  tietääkseni joten päivä on mitä suurimmalla todennäköisyydellä tuo 21.5! Torstai illalla pitäisi siis lennon saapua helsinkiin ja sieltä matkaamme Tampereelle heti kuin mahdollista. Ollaan joskus yöllä vasta täällä, mutta tuleepahan erikoinen matka. Sain myös lampun kannan tuonne Erwinin häkinpäälle. Saan lintulampun ja lämpölampun siihen samaan. Loistavaa. Vaihdoin myös vähän järjestystä kotona, nyt on paljon enemmän tilaa ja  arvoesineet on suojattu uudella vitriinillä ja kallisarvoset julisteet kehystettyinä.

Ottakaa muutaminen kuva vielä extraksi

 

Comments(2)

 • 12.4.2015, 20:14  Vastaa

  JEJEJEJE <3
  Mut mainittu, sängyssä tavataan

  Ihania kuvia<3 ooh 21. Päivä meen kyylää kalenterii nyt siis en sillon

 • 12.4.2015, 20:16  Vastaa

  Tavataan toki 😉

  Katokki et sillon kelpaa…. xD murmur…

Leave a Comment