DNA testin tulokset

Proffa

Tulokset tulivat aikoja sitten jo, mutta en kiireiltäni ole kerennyt tänne päivittää mittään.

Kuitenkin, testissä kävi ilmi että poikueen kaikki kolme poikasta ovat koiraita. Joten Cactus juice ja Counter-Strike etsivät kummatkin kotia.  Enemmän tietoa näistä voi lukea myyntipalstalta.

Erwinistä olenkin toivonut koirasta ja  sitähän se olikin! Se oli hyvin positiivinen yllätys. Mulla kun on aina ollut epäonnea näiden sukupuolten kanssa.  Moni uusi ihminen on käynyt jo tutustumassa Erwiniin ja pienen totuttelun jälkeen se helposti tulee kädelle hakemaan hirssiäkin.

Poikaset on about 2 kuukautta nyt. Kaikki hienosti kasvaneet ja hyvin lentävätkin jopa. Jopa surkea proffa on löytänyt tiensä orrelle ja pysyykin siinä.  Kauheesti niitä ei enään edes ruokita. Proffa varmaan enimmäkseen kerjää ja Armin ruokkii. Puolenkuukauden päästä olisivat kaksi pienokaista valmiita lähtemään uuteen kotiin.  Proffa on vähän pienehkö ja saattaa tarvita vähän enemmän aikaa, mutta sille on jo koti tiedossa ja sillä ei ole mikään kiire. Ei ole yhdelläkään poikasella kiire muuttaa. Pidän ne mielelläni niin kauan kunnes sopiva koti löytyy.

Tässä siis uutta kotia etsivät pienokaiset. Ottakaa huomioon että Cactus on DNA testin perusteella koiras, joka tarkoittaa sitä, että siitä tulee aikuisena tavallisen harmaan värinen 🙂 Joten pojista kasvaa isoina samanväriset. 

Counter-Strike

Cactus juice

 

Comments(0)

Leave a Comment