artikkeli ruusukakadujen ruokinnasta!

Nyt se sitten on valmis! Ainakin toistaiseksi. Olen nyt suuren vaivna nähnyt tätä rustaillessa ja opetellut tuon toista juttua. TÄSSÄ LINKKI ARTIKKELIIN! Lisään sen myös sivupalkkiin ja esille nostettua palkkiin. Oli kyllä hirveän työn alla. Lisää jos tahdotte jotain vastaavaa niin saa pyytää. Kirjoittaminen ja tutkiminen oli varsin hauskaa.  Oli päällä kaksi ikkunaa joista kummatkin olivat välilehtiä täynnä. Luin niin monta erilaista artikkelia ravinnosta ja niiden määrästä ja eritoten tuo oma tekstini perustuu siis ruusukakaduihin. Jos löydätte virheitä tai jotain tärkeää lisättävää, kertokaa niin tehdään siitä yhdessä vielä parempi.

Puluruokaa

Mitähän muuta mielenkiintoista on tapahtunut.. hmm.. Ostin linnuille nutribird pellettiä, aivan hirveän hajuista. Piti koko moska eristää kahteen erilliseen muovipussiin. Herkälle nenälle se oli aivan liiaa… hyi.. Ostin myös muutaman virikkeen tulevalle kakadulle häkkiin ja herkkuja neitokakaduille.

Tein puluille ihan oman siemenseoksen. Siinä on kyyhkyruokaa, undulaatinruokaa ja peippojenruokaa sekoitettuna. Sisältää timanttikyyhkyille tarpeeksi pientä siementä. Ne kun eivät kuori siemeniään ja ovat pieniä ja syövät ne aivan kokonaisina. Tässä kuvaa vähän siitä laadusta.

Kävin myös tänään peittämässä lintuhuoneen rumia jätesäkki ikkunoita. Pistin valkoista kangasta ja vahakangasta eteen, nyt huone on paljon raikkaampi ja valoisampi! Kuvaa tuosta rumasta viritelmästä. Vahakangas ei riittänyt kokonaan, joten päädyin laittamaan kangasta toiseen nurkkaan

 

Comments(2)

Leave a Comment