B poikue

Hiro x Tera

B poikue oli vuoden 2014 jouluinen poikue. Tästä poikueesta en aluksi uskonut tulevan mitään, koska Hiron ikä alkaa olla jo sitä luokkaa, ettei hedelmöittäminen ehkä onnistu. Tämä poikue onnistui tuhoamaan minutkin jo näin varhain heräsin siihen miten kaikki ei menekkään kuten saduissa.

Tarkistin pesän usein ja huomasin yhtenä päivänä yhdessä munassa särön. Ajattelin että ehkä se kuoriutuu, tai sille on käynyt jotain ja jätin sen rauhaan. Seuraavana päivänä menin tarkistamaan. Koko munan yläkuori oli auki  ja otin munan pois pesästä ja kauhukseni löysin sieltä poikasenalun.  Se ei todellakaan ollut vielä valmis kuoriutumaan.  Pidin sitä kuollutta pienenpientä poikasta kädessä ja siinä vaiheessa maailma särkyi.  Olin pitkää rikki sen jälkeen, vaikka pieni toivo oli  siitä, että joku kuoriutuisi koska Hiro oli onnistunut hedelmöittämään ainakin yhden munista.  Hautasin kuolleen poikasen ja muistan sen yhä.  Se oli kyllä hyvä opetus, ettei tämä ole pelkkää ruusuilla tanssimista, ei todellakaan.

Kaksi poikasista kuoriutui. Kummatkin nättejä harlekiineja, pieniä joulupoikasia. Ne muuttivat yhdessä luotani, mutta myöhemmin komplikaatioiden takia toinen niistä palautui minulle.

Bright eyes

Nimi: TeraNymphicus’s Bright Eyes
Kuoriutunut: 17.12.2014 – 10.06.2024
Sukupuoli: Koiras
Väri: harlekiini (/valkokasvo-kaneli)
Rengas: 01 VK FI 14

Miss B

Nimi: TeraNymphicus’s Breaking laws
Kuoriutunut: 19.12.2014
Sukupuoli: Naaras
Väri: harlekiini (/valkokasvo)
Rengas: 02 VK FI 14