Myydään

Home / Myydään

Myydään 3 neitokakadua

Myynnissä neitokakaduja G poikueesta ja H poikueesta. 

Kaikki poikaset ovat DNA testattuja naaraita. Luovutus huhtikuussa.

G poikueen hinta 100 € / lintu.

H poikueen naaras on 120 € sen erinomaisten ominaisuuksien takia ja toivoisin sille yhteistyökykyistä kotia, missä lintu pääsisi pesitykseen.

KAIKKI POIKASET TOISTAISEKSI VARATTU

Kerrothan suoraan millaiseen kotiin lintu olisi pääsemässä.
Kaksi ensimmäistä poikasta G poikueesta ja viimeinen H poikueesta. Poikueiden sivuilla lisää tietoa linnuista ja poikueen tarinasta.

Kaikki poikaset on rengastettuja ja emojen ruokkimia. Poikasia käsitellään positiivisella vahvistamisella ja totutellaan elämään hyvin ennen uuteen kotiin lähtöä. Linnusta tehdään kauppakirja ja mukaan tulee myös syntymätodistus. Ennen rekisteröin linnut valtakunnalliseen lemmikkilinturekisteriin, mutta sen poistuttua käytöstä vuoden 2020 alussa, pidän kirjaa linnuistani vain yksityisesti. Mikäli lintusi tiedot unohtuvat tai katoavat, minulta voi aina pyytää uusia papereita.

Paikkakunta: Tampere

Sähköposti: teranymphicus@hotmail.com

Poistin varauslistat käytöstä vuoden 2019 lopussa. Poikasia voi kysellä milloin vain, mutta varauksia en ota, kunnes poikaset ovat lähellä luovutusikää.

Kerrothan sähköpostissa millaiseen kotiin lintu olisi tulossa, mitä kokemuksia sinulla on linnuista ja mahdolliset toiveet väristä/sukupuolesta yms.

Untulaatinpoikasia sukimassa

Hinnat

Linnuillani ei ole mitään kiinteää hintaa, vaan hinta määräytyy poikasen värin, ominaisuuksien ja luonteen perusteella. Hinnan määritelmää saa aina kysyä.

Pohjahintoja neitokakadujen väreille.

Harmaa 100 €
Helmiäinen 100 €
Harlekiini 100 €
Valkokasvo 150 €
Pastellikasvo (heterotsygootti) 200 €
Dominoiva hopea (single factor) 180 – 200 €

Undulaattien värien pohjahintoja.

Perusvärit ja yhdistelmät 60 €

Harmaasiipi +20 €
Dilute + 40 €