Kakadut- projekti

Home / blogi / Kakadut- projekti

Olen nyt piirrustanut monelle lintuystävälle kuvan ja saatiin yhden kanssa idea. Jos piirtäisin kaikki papukaijat? ei se on vielä liikaa..jos niistä valitsisi jonkun heimon. KAKADUT. Piirrän kaikki kakadut. Painan niistä kirjan jossain liikkeessä tms. En suinkaan tee mitään valokuvakirjaa, ajattelin tehdä siitä aika simppelin. sarjakuvamainen kuva linnusta, sitten linnun tietellinen nimi ja nimi suomeksi ja englanniksi.  Idea oli aivan loistava. Päätin, etten ota enempää tilaustöitä nyt hetkeen- koulu ja uusi projekti tulee viemään aikaa.  Aloitin keräämällä kaikki mahdolliset kakadujen nimet listaksi, jotka on jaoteltu niiden sukujen perusteella. Aloitin neitokakadusta, onhan se pienin ja erikoisin kakaduista. Seuraavaksi tulee mustatkakadut. Kuvia tekosista saatan lisäillä, mutta en tahdo spoilata vielä.

Mitäs tänään kuuluukaan? Siivosin lintujen häkin taas toden teolla. Vaihdoin leluja toisiin ja järjestys on kokonaan uusi. Linnut ensin arastelivat mennä sinne sisään, mutta kyllä nälkä voitti ja menivät sinne syömään. Nyt on niiden aika pian valmistautua nukkumaan. Tänään ei ole kummempia tapahtunut. Gerbiilit lähtivät tosin uuteen kotiin, ja ikävöin niitä jo nyt. Kuitenkin on parempi, että pääsivät niin hienoon kotiin.  Noh, moneen vuoteen pöydälläni on paljon tilaa, koska ei ole enään terraariota viemässä tilaa.

projekteistani. Neitokakadu- vihkoni ei ole itseasiassa mikään suurempi projekti, kerään sinne tietoa sitä mukaan kun sitä löydän, eli sen eteneminen on kiinni siitä miten löydän jotain järkevää kirjoitettavaa. Alan kuitenkin olemaan aika loppusuoralla. Historian aion kirjoittaa. Tällä hetkellä uusimmat sivut käsittelevat Susanne Russon oppeja. Piiloväreistä ja lutinonsilmistä yms.  Joskus aikasemmin mainitsemani lintu-elokuva taitaa jäädä tähän.  Puuttuu kohtauksia jotka pitäisi kuvata, mutta en viitsi kantaa isoa videokameraa ja painavaa jalustaa vain viikonlopun ajaksi, joten pitäisi löytää sopivan pituinen loma ja jolloin saisi lainata vielä kameran. Yleensä niitä ei luovuteta lomien ajaksi joten koko vaivalla suunnittelema projekti taitaa kaatua tähän… Mutta se ei koskaan ole ollut mikään prioriteetti, vain oman jaksamisen mukaan. Ehkä kuitenkin jätän sen taakseni. Aloitan jotain, missä en ole riippuvainen koulun kalustosta, eli voin tehdä tätä kotona milloin haluan.

Tera tuli helpottaan pahaa oloa kun ikävöin gerbiileiden perään.

 

Comments(2)

 • Anonyymi
  6.1.2013, 07:40  Vastaa

  Menipä kauan keksiessä kommenttia. 😀
  Kiva kuulla uudesta projektistasi.
  Nyt voi odottaa innolla, miten se kehittyy ja millainen siitä tulee.
  Alkoiko kouluviikko mukavasti?
  Jaksoitko herätä?
  😀

 • 6.1.2013, 20:05  Vastaa

  heh kiitos :> Koulukun alkoi vasta keskiviikkona, niin ei ollut pitkää, tosin… tulin kipeäksi joten jäin sitten to ja pe:kin kotiin 😛 Huomenna koulua niin enköhän silloin pääse jo. Jaksoin herätä x) ei ole nykyään enään ongelmia sen kanssa 🙂

Leave a Comment